Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy miała rację?

Polecane posty

Gość gość

moja dobra kolezanka dojezdza do pracy 20 km od miejsca zamieszkania.Od niedawna z nia jezdze, poniewaz tez tam pracuje. I teraz tak, jezdze z nia jej samochodzem, ale gdybymnie jezdzila ona i tak nim dojezdzala. Dzisiaj uslyszalam od innej dziewczyny w pracy ze ta moja kolezanka, poskarzyla sie tej dziewczynie, ze jezdze z nia 3miesiac i nawet nie zapytalam czy dolozyc sie do paliwa. Tak mnie wcielo ze myslalam ze ze stolka spadne... znam sie z nia 10 lat i tak mi za piórem robi.. teraz jest glupia sytuacja, bo w drodze powrotnej zachowywala sie jakby nic sie nie stalo. Teraz nie wiem czy bez slowa zaczac jezdzic busem, czy wygarnac jej ze wszystko wiem i oddac jej jakas kase za te trasy zebym naidiotke nie wyszla??

Gość gość
oczywiście, że oddać świnio bez honoru!

Gość gość
moim zdaniem jeśli jeździcie razem powinnaś się składać na paliwo, nawet jeśli ona i tak by jeździła sama

Gość gość
Jak się umówiłyscie, za free czy że coś dajesz?

Gość gość
ja tez dojezdzam i place za benzyne , ty wstydu nie masz chamko

Gość gość
ale nie umawialysmy sie zemam cos dawac..aona zamiast mi powiedziec to za plecami

Gość gość
poza tym, ona i tak by jezdzila, wiec to jest wyludzanie bo nic za mnie nie dodaje

Gość gość
ale ty kretynka jestes

Gość gość
ja nikogo nie obrazam, wiec chamuj się prostaczko. Ja pytam a Wy wyzywacie

Gość gość
Ale dziadówa z ciebie!!!

Gość gość
za darmo chamica d**e wozi i nie widzi problemu

Gość gość
prostaczka to ty jestes ta kolezanka to powinna cie na kopach wyniesc

Gość gość
wiesz co ...rozne sa sytuacje w zyciu czesami komus sie popsuje auto i wozi sie kogos tydzien czy dwa nie pytam sie o zadne pieniadze ale mialem podobna sytuacje jak twoja znajoma facet szukal transportu mieszkal calkiem po drodze i jezdzil ze mna 5 miesiecy i k...a jedna nawet sie nie spytala czy chcialbym jakiegos 4paka albo sie dolozyc do paliwa to nie sa jakies duze pieniadze ale nikt nie chce byc frajerem i wozic kogos caly czas na krzywy ryj tym bardziej ze trzeba placic paliwo ubezpieczenie koszty eksploatacji gardze takimi ludzmi co siedza cicho nawet nie maja ochoty sie spytac czy cos sie dorzucci tez kiedys sie zabieralem z ludzmi autem zawsze na dzien doby po wejsciu do auta pytalem sie ile mam placic miesiecznie kazdy kto ma jakies minimum kultury tak robi jeszcze powinnas przeprosic kolezanke za to ze masz taki maly mozg izapomnialas sie spytac bo moze nawet nie przyszlo ci do glowy ze wypadaloby ja tez sie nauczylem na bledach teraz odrazu mowie tyle i tyle a jak nie to spier...aj ! krotka pilka bo takich co jezdzili by za darmo to ohoho i jeszcze wiecej ok ta sama trasa ?i co z tego wole jechac sama a z dodatkowymi pasazerami zawsze jest cos a to poczekaj minute bo ide sie odlat a poczekaj 5 bo do biura skocze itd

Gość gość
marne provo :D

Gość gość
To nie ona powinna prosić cie bys się dolozyla, to ty nie masz klasy ze nie zaproponowalas. Skad wiesz ze cie za plecami obgadala? może ktoś się zapytal czy ty się dokładasz a ona tylko odpowiedziala? Bardzo nieładnie z twojej strony, umiesz tylko fochy robic. Mi by było wstyd tak jezdzic z kims za darmo. No ale ty wstydu nie masz.

Gość gość
To ile odłożyłas przez te 3 miesiące? Bus by coś kosztował.

Gość gość
nie potraficie wyrazic swojego zdania bez obrazania mnie? nie prosila o skladke jakakolwiek wiec co mialam sie domyslic?!

Gość gość
nicnie odlozylam, pieniadze ida na biezaco, zreszta niemusze sie Tobie z tego tlumaczyc!

Gość gość
Bus byś miała za darmo?

Gość gość
co to za pytanie?

Gość gość
Jak z nia dojezdzasz to jest w samochodzie wieksze paliwo i na bank trosze wiecej spala bezyny. Ja tez kiedys wozilam tylki babkom z pracy. One uwazaja ze to normalne bo i tak tam jade. Ale co mnie to obchodzi co ja taksowka za free jestem. Autobus tez jedzie w te strone a za niego musza placic i czekac na przystanku, a ja odjezdzlam spod firmy. Oczywiscie z tych babke to typowe idiotki co nawet prawka nie maja. A ja wole jedzic sama niz z nimi wiec sie wycwanilam i uciekalam szybciej. Minute 2 szybciej nie czekalam na nie i w koncu zrozumialy ze nie mam ochoty z nimi jezdzic.

Gość gość
taś taś, PELIKANERIO ... :D:D:D ja pierdzielę, same tumany tutaj siedzą :D:D:D

Gość gość
Mialo byc ze samochod jest bardziej obciazony i spala wiecej paliwa niz jak ona jezdzi sama.

Gość gość
Byle g****o wam napisać a wy się bulwersujecie i nabzdyczacie jak indory. Nic dziwnego, że to forum jest uważane za siedlisko cymbałów.

Gość gość
wydaje mi sie, ze jestes bardzo mloda i troche nieokrzesana. Kolezance nalezy zaplacic i przeprosic ze tak pozno to robisz.

Gość gość
A moze jej nie chodzilo wcale o kase, tylko o to, ze nawet nie zapytales. Tu chodzi o zwykla uprzejmosc z twojej strony. Bo jakby nie patrzec, powinienes zapytac, nawet jesli by sama tam musiala jezdzic.

Gość gość
Byc moze to prowokacja, ale tyle lat juz zyje i tylu debili poznalam, ze byc moze i to prawda.

Gość gość
Mztka,bus tez jada i to ze itak jada nie oznacza ze ktos jedzie za darmo.Co innego podwiez kogos raz na jakis czas a co innego non stop.Kolezanka prosto w oczy ci nie powiedziala bo to ty powinnas sama dolozyc,bus ile kosztuje na tej trasie ? Wstydu nie masz ze tak dlugo jezdzisz z nia i nic nie dokladasz.Ona itak oprocz kosztu paliwa ponosi koszty utrzymania,napraw,oc,musi auto przygotowac do drogi np odsniezyc,czasem moze czeka na ciebie ja bym sie wstydzila tak jezdzic za darmo.Ty zrob prawko,kup auto i zacznij wozic kolezanki codzien za darmo bo itam jedziesz ta trasa...Zobaczysz jakie to koszty.

Gość gość
Nie nawalcie w gatongi z podniecenia tą prowokacją, tumany i cioły :D

Gość gość
ile byscie jej oddaly za ten czas?