Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlamydia i ureaplasma

Polecane posty

Gość gość

byłam dziś u ginekologa mam spisane na co mam zrobić badania w laboratorium: wymaz z cewki na chlamydie wymaz z szyjki macicy na chlamydie wymaz z szyjki macicy na ureaplasmę Nie jest to skierowanie tylko lista badan Ile takie badania będą kosztować? (mam iść do ALAB we wrocławiu jesli ktoś kojarzy)

Gość gość
No to ładna z ciebie ladacznica skoro syfa chwyciłaś:-( BLEEEE....

Gość gość
fuj syfiara, ciekawe z iloma się gzdziłaś ze to cholerstwo złapałaś. Czy ty wiesz jakie dziadostwo to jest czy myślisz sobie ze to jakieś zapalenie? dziewczyno to zwykły syf

Gość gość
ludzie! wiem co to jest! a to są tylko badania na to! nie wiem czy to mam! mam nadżerke i nie wiedzą od cego, współżyłam dopiero 3 razy i to z tym samym facetem łatwo wam tak oceniać ludzi...

Gość gość
To wiesz co bym z takim facetem zrobiła> Powiesiłabym go za jaja!!! Ginekolog nie robi takich badan bo ma widzimisię, musisz mieć objawy tego syfu. Ja nigdy nie miałam takiego badania. Poza tym czy ty jesteś normalna ze wspólczyjesz z nowo poznanym partnerem bez prezerwatywy??? dziewczyny to jednak są idiotki! Jak tak dalej będziesz postępować to się nabawisz hiv'a

Gość gość
Wiesz kiedy ja zgodziłam się z moim partnerem wspolżyc bez prezerwatywy? PO 1,5 roku!! przez ten czas obserwowałam czy nie ma tam jakiś wyprysków, dziwnej wydzieliny. Poza tym musiałam go poznać, zaufać. A ty ledwo co weszłaś w związek i już bez gumki się gdździsz? brawo