Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to moje dziecko ?

Polecane posty

Gość gość

Witam Serdecznie potrzebuje porady gdyż nie wiem co myśleć tym bardziej co robić. Chodzi o to że w ubiegłym roku w lipcu ( lipiec 2013) była impreza generalnie nie pamiętam z niej za wiele. A już na pewno tego że rzekomo z koleżanką doszło miedzy nami do stosunku w co nie chce mi się wierzyć problem w tym że w lipcu tego roku ( lipiec 2014 ) koleżanka urodziła dziecko. Pierwsza myśl że jest moje ona twierdzi że to nie możliwe na mój chłopski rozum również gdyż licząc 9 miesięcy od lipca 2013 termin wypada na kwiecień 2014 a wiec 3 miesiące wcześniej. Chciałem zapytać czy to możliwe żeby ciąża trwała aż tak długo wiem że trwa 9 miesięcy plus minus 2 tygodnie tylko że teraz koleżanka mówi mi że musiała brać coś na podtrzymanie ciąży że dziecko było za małe i że generalnie były problemy i że to ciąża przenoszona. Czy dziecko może być moje ?? Dodam że załamał mnie fakt że ma moją grupę krwi :( Pozdrawiam i proszę o konkretne komentarze

Gość gość
zrób badanie DNA.s

Gość gość
Nie, nie mozliwe. Ciaza moze byc przenoszona tydzien-dwa, ale nie trzy miesiace. Spokojna Twoja glowa.

Gość gość
Ty udajesz idiote?ciaza trwa 40 tygodni... nijak to nie może być twoje dziecko..

Gość gość
nie nie udaje idioty problem w tym że ona była na wakacjach wtedy nie mieszkamy w tym samym mieście i nie mam jak zrobić testu dna. Zresztą ona na to nie pozwoli bo nic ode mnie nie chce! Ale nie wiem po co mi to mówi cała historia nie klei mi się do kupy bo mówi że była u lekarza pierwszy raz we wrześniu 2013 i że lekarz stwierdził 3,4 tydzień po czym mówi mi że nigdy nie miała regularnie okresu więc ciężko dokładnie stwierdzić. Naprawdę na mój chłopski rozum to nie możliwe problem w tym że koleś którego dziecko jest przynajmniej ona tak twierdzi ma grupe krwi 0 jak ona wiec skąd u dziecka grupa A ? Wydaje mi się że oszukuje mnie lecz nie rozumiem po co skoro nic ode mnie nie chce.

Gość gość
Zapomniałem dodać, że mam 12 lat i w szkole nie uczyli jeszcze o rozmnażaniu człowieka. Marna prowokacja

Gość gość
Dziecko na pewno nie jest twoje. Przenosic mozna gora 2 tyg. Po co tu test DNA. Uciekaj jak najdalej.

Gość gość
Czy koleżanka jest może słonicą?

Gość polariska
Wygogluj sobie o grupach krwi-dziecko może mieć taką grupę po matce i tamtym gościu-ja i mój partner mamy gr.A (on + a ja - ) i mieliśmy konflikt serologiczny-nasz synek ma grupę 0+.Nie rozumiem tylko co ty od niej chcesz skoro ona od ciebie niczego nie chce wmówić i szuka frajera na ojca dla dziecka.Problem to byś miał gdybyś wiedział na bank, że nie twoje a ona o alimenty by stękała :-)