Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Całowanie z pijaną osobą a moja trzeźwość..pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Czy jeśli będę całować się z chlopakiem który wypił sobie to czy ja także mogę mieć w krwi ten alkohol? Mogę jakas lekką fazę poczuć ?? Pytanie bardzo ważne gdyż cierpię na nerwice lękową i panicznie boję się wypić alkoholu nawet krople, utracić kontrolę..bo odrazu paniczny lęk..a wiem że niedługo będę mieć imprezę na której mój chłopak będzie raczej pić..i ja już z góry boję się tego całowania..a o lękach narazie nie chce mówić bo to za świeży związek i tylko mnie wyśmieje albo pomyśli że jestem jakas cnotka albo że ma nieświeży oddech czy coś ..

Gość gość
Powiesz mi więcej, też mam nerwicę. Chodzisz do psychologa i na terapie grupową ? Ja się chyba zapiszę.

Gość gość
Uważaj bo jeżeli twój chłopak zrobi loda koledze-a na imprezie można się zapędzić, to możesz zajść w ciążę po pocałunku z nim.

Gość gość
Bardzo śmieszne wiesz :/ z choroby nie należy się smiac bo równie dobrze i Ciebie to może spotkać..dwa lata temu miałam w d***e takie rzeczy bo bylam zdrowa..ale teraz to nie jest śmieszne :/ nie chodzę na terapię, powinnam zażywać lekarstwa i mam zamiar brać tylko impreza jest za parę dni do tego czasu lęków się nie pozbęde.

Gość gość
A lekarstwa pomagają ?

Gość gość
Chyba powinnaś chodzić na terapię bo lekarstwa tylko tłumią skutek ale przyczyny raczej nie usuną jeśli w wnętrzu twoim zmiana nie najdzie, mówię ci to ja mistrz Joda. (:

Gość gość
Nie, nie ma absolutnie możliwości że będziesz miała alkohol we krwi. Może Ci się tylko lekko zakręcić w głowie od dymu z papierosów jeżeli będą tam palić.