Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

też byście to pamiętali tak długo?

Polecane posty

Gość gość

właśnie sobie przypomniałam, że w liceum i podstawówce "musieliśmy" sobie robić prezenty i pamiętam dwie przykre sytuacje. byłam taką zahukana, niezbył ładną dziewczynąi w dodatku z biednego domu, i pamiętam, że nie miałą dużo kasy na "Mikołajki" wylosowałam takiego chłopaka i kupiłam mu kubek świąteczny i tak się złożyło, że przechodząc usłyszałam jak ktos go pytał czy prezent mu sie spodoał i on odpowiedział NIE. potem sytuacja w liceum, też lodsowanie kto komu kupi prezent i pech chciał że w momencie losowania akurat przypadkowo spojrzłam na dziewczynę i ona po odczytaniu sowjego "losu" zrobiła rozczarowana minę, wiecie dlaczego? potem sie okazało, że wolosowała MNIE. przykro mi było i w jednej i w drugiej sytuacji. oczywiście były też przypadki, że komuś się autentycznie mój prezent podobał, miałam tak dwa razy, ale i tak uważam, że klasowe mikołajki to głupi pomysł. a wam byłoby przykro? czy ja jestme zbyt wrażliwa, że o tym pamietam?

Gość gość
Ja też zawsze uważałam, że te całe losowania to debilizm. Potem połowa klasy się zawsze chwaliła że prezenty od razy wylądowały w śmieciach więc po co to?

Gość gość
"nie miałam" miało być

Gość gość
ja lubię takie wrażliwe dorosłe dziewczyny, bo są cudowne w łóżku :) chcesz stracić cnotę?:)

Gość gość
nie przejmuj sie juz tym, nie mysl o tym

Gość gość
nie myślę o tym czesto, teraz sobie przypomniałam o tym, ale było mi naprawdę przykro, byłam dzieciakiem

Gość gość
a teraz jesteś dorosłą dziewczyną której znudziła się już cnota

Gość gość
nie przejmuj sie tym , ja mialam gorzej, zostalam wylosowana przez chlopaka ktory prezentu mi w ogole nie zrobil a on cos tam dostal... jako jedyna z klasy nic nie dostalam, wiec wyobraz sobie jak bylo mi przykro

Gość gość
Takich sytuacji nie pamietam, ale podstawowke i gimnazjum zle wspominam, mialam beznadziejna klasę. Do tej pory nie mowiec czrsc niektorym a ich zaproszenia na fb mam gdzies.

Gość gość
Podstawówka to był dramat, tylko wyśmiewania co kto komu kupił. W liceum było trochę lepiej, wylosowałam dziewczynę, kupiłam dla niej takiego małego porcelanowego słonika i bransoletkę. Bransoletkę nosiła i to nawet jeszcze długo. Kontakt utrzymywaliśmy po skończeniu szkoły i po jakiś 3-4 latach nadal ten słonik był u niej na półce więc na pewno było mi miło. Ale ja sama od innej dziewczyny dostałam takie puste rurki do jedzenia, może tam było ich z 10 sztuk.