Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okropnie smierdzi mi z buzi, co robić? Mój chlopak unika pocałunków

Polecane posty

Gość gość

Zawsze byłam zdziwiona że mój własny facet nie chce mnie całować. Dziś spytałam się mamy czy smierdzi mi z ust i ta potwierdziła! Wsciekłam się na nią bo co jak co powinna mi to dawno sama powiedzieć:-( I teraz co mam z tym zrobić? Czy to może być spowodowane tym że mam wystające szyjki zębow? To nie jest jeszcze paradontoza ale jednak mam bardzo wrazliwe zęby. Kamień sciągam co roku, ale przyznam że u dentysty nna leczeniu byłam jakieś 8 lat temu:-( Niby nic nie boli i nie mam czarnych dziur wiec dlatego nie byłam u dentysty:-(

Gość gość
Nieraz tez jest tak że stoję w kolejce, oddycham przez nos a ktos przede mną się obraca i wpatruje we mnie i to tez mi dało do myslenia ze byc moze smierdzi ode mnie. Mama mi to dzis potwierdziła:-( jestem załamana

Gość gość
do lekarza na leczenie :(

Gość gość
Ale skoro smierdzi ode mnie podczas oddychania nosem to czy to może mikec związek z zebami????

Gość gość
A najsmieszniejsze jest to że robiłam mojemu juz ex facetowi jazdy o to ze nie chce się całować. Już wiem dlaczego:-( Czemu ten ciołek mi tego nie powiedział??

Gość gość
Idź do lekarza. To może być tez od żołądka. Albo ze smieciowego jedzenia.

Gość gość
bo było mu głupio powiedzieć ci że śmierdzisz właśnie nie rozumiem dlaczego śmierdzi ci z nosa

Gość gość
Głupio mu było??Przeciez to była najbliższa mi osoba, wiec co za problem powiedziec? Ja bym powiedziała swojemu facetowi. Tak to dziwne ze nieraz czuję sama jak oddycham nosem że od czasu do czasu wydycham cos smierdzącącego, tak samo od czasu do czasu jak przełkne slinę to też taki czuje lekki smrodek. Wiec obawiam sie ze to nie od zebów:-(

Gość gość
A najgorsze jest to że mój tata ma straszna paradontozę i jemu tez smierdzi z buzi. Ja układ zębów i szczęke odziedziczyłam po nim więc moze to poczatek paradontozy:-( najbardfziej wkurzona jestem ze nikt mi o tym nie powiedział, nawet własna matka:-=(

Gość gość
najeczęściej smród z buzi jest z układu pokarmowego. Rzadziej z zebów, jeśli myjesz je regularnie

Gość gość
autorko tematu, może wypluj sperme z buzi, po co ją w buzi tak długo trzymasz od ostatniego loda?

Gość gość
zapewniam cie ze nie masz zdrowych zębów, parodontoza to zapalenie dziaseł, od niego mozesz miec przykry zapach, musisz leczyc parodontoze bo zęby ci po prostu zaczna wypadac, do dentysty biegiem!!!

Gość gość
Idz do gastrologa to od żołądka

Gość gość
wpadlas w głupi nawyk po analu nie rób loda bo zawsze bedzie ci jechac z buzi

Gość gość
Może być od żołądka, flory w jamie ustnej albo migdałków