Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

impreza co weekend, 7 miesiac ciazy...

Polecane posty

Gość gość

jestem w 7mcu ciąży, nadal pracuję a w weekendy imprezujemy z facetem, bo jesteśmy dość rozrywkowi. nie piję, nie palę, bo potrafię się bez tego bawić, a jednak ostatnio usłyszałam że najwyraźniej jesteśmy jakąś patologią, bo jak to w każdy weekend impreza?

Gość gość
No wiesz, wrdlug tutejszych standardów to owszem, patologia jesteś i to do kwadratu. Ale czego spodziewać się po forum, gdzie zjebka leci za podanie na niedzielny obiad naleśników zamiast kurczaka.☺

Gość asssaa
Ja przed ciążą imprezowałam co piątek i sobotę, w ciąży nie miałam ochoty oglądać na trzeźwo osób pijących, w ogóle wtedy na trzeźwo przejrzałam na oczy i zerwałam niektóre znajomości. Dużo wychodziliśmy, wyjeżdżaliśmy na weekendy, jeździliśmy za miasto.

Gość gość
No coz...w kazdym zdaniu jest ziarnko prawdy;)

Gość gość
Ale co to znaczy dokładnie "imprezujemy", zapraszacie znajomych, idziecie do nich?

Gość gość
chodzimy do znajomych, do klubów, na koncert, do kina, opery - generalnie w KAŻDĄ sobotę lub niedzielę gdzieś wychodzimy.

Gość gość
skoro czujesz się na siłach, to okay, ale te kluby i koncerty ja bym sobie darowała- zawsze może ktoś na Ciebie wpaść, czy uderzyć Cię w brzuch- za duże ryzyko

Gość gość
Autorko wiem jaki bedzie twoj wpis za kilka miesiecy "siedze w domu z dzieckiem a partner imprezuje co weekend jak to zmienic"

Gość gość
koncert nie równa się skakanie w tłumie, podobnie club - można iść i usiąść, posłuchać muzyki, pobawić się.

Gość gość
spokojnie, nie będę siedzieć sama z dzieckiem, bo facet beze mnie nie lubi się bawić. albo idziemy razem albo wcale, także nie obawiaj się. poza tym nie planuję wiele zmieniać po urodzeniu dziecka.

Gość gość
Wiele matek nie planuje wiele zmieniac po urodzeniu dziecka,ale tak sie nie da,ale nie bede na siłe cie przekonywac jeszcze troche czasu a poznasz ten ból

Gość gość
o ile jeszcze faktycznie koncerty bywają różne, o tyle w klubie nie jest kolorowo i zawsze może trafić się ktoś pod silnym wpływem, kto nie skoordynuje swoich ruchów, no ale nie mój brzuch, nie moje ryzyko, wyjścia do kina, znajomych, jakieś wypady za miasto jak najbardziej, sama wybieram się niebawem w góry w 5 miesiącu ciazy, ale wszystko w granicach rozsądku

Gość gość
tak się składa, że mam już 13 letnie dziecko, więc nie musisz mnie o niczym przekonywać.

Gość gość
w klubie są stoliki, przy których można usiąśc...

Gość gość
masz 13-letnie dziecko i zamiast spędzić z nim trochę czasu, to co weekend imprezujecie? to już jednak jest przegięcie i co? to małe zostawisz chwilę po urodzeniu i polecisz się bawić, bo lubisz? ja też lubię, ale bez przesady

Gość gość
moja 13 siedzi sama jak wychodzimy i szczerze mam to w doopie, a po urodzeniu zostawie dzieciaka i pojde na impreze bo lubie i chuj

Gość gość
No to po co ten temat? Jestes patologia, ktos zyczliwy powinien zawiadomic odpowiednie sluzby. Teraz zostawiasz 13-letnie dziecko a za chwile to dziecko razem z noworodkiem. Dowiedz sie czym jest antykoncepcja lepiej...

Gość gość
a co zabronisz mi k***a!!!!! moge robic co chce

Gość ble ble

łaź łaź po imprezach bo potem zasypiać będziesz na stojaco jak ci się trafi maly wyjec