Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka118

Problemy z cerą po antykoncepcji

Polecane posty

Gość stokrotka118

kochane, bralam microgynon, ma on dzialanie androgenne,ale lekarka mi o tym nie powiedziala! wzielam 6 moze 7 opakowan, przy 3 juz zaczely pojawiac sie pryszcze mimo,ze wczesniej cere mialam super gładką.. przy ostatnim wyglądałam jakbym miała trąd :/ szybko zmieniłam tabletki, na takie, które wcześniej super mi służyly, ale biorę je już ponad 2 tyg a zmian nie ma, lub są niewielkie.. trądzik nie znika... nawet pojawiło się trochę nowych zmian...czy to normalne? jak długo potrzeba aby cera wróciła do normy, czy któraś z was miała taki problem i jak sobie poradziłyście?

Gość stokrotka118
uuuup

Gość gość
witam w klubie pryszczatych! ja od prawie 3 miesiecy nie biore tabletek i wygladam okropnie!!!!!!!! w styczniu ide na badania hormonalne i tobie tez bym to zalecila

Gość stokrotka118
Tak, tylko, że ja nadal biorę tabletki - te, które wcześniej mi służyły bardzo dobrze i nie miałam po nich problemów z cerą także moja skóra powinna wrócić do normy...? zastanawia mnie tylko kiedy i czy to normalne, że mimo zmiany tabletek nadal coś tam mi wyłazi..