Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 POD LAMANA K

INFEKCJA A DZIWNE BADANIE

Polecane posty

Go艣膰 POD LAMANA K

Hej!! od jakiegos miesiaca zaczelam czuc dziwne pieczenie w toalecie a takze po stosunku. Myslalam ze to cos z pecherzem i leczylam sie furaginum itd nie przeszlo wiec udalam sie do ginekologa (oprocz pieczenia byly zoltawe uplawy), Pani ginekolog zajrzala do srodka wsadzila papierek pH i stwierdzila grzybek, wybralam wszytskie leki jakie mi przepisala (nie byly tanie :/) i nic nie przeszlo, dalej mnie piecze a zoltych ulawow jest coraz wiecej na internecie wyczytalam ze moze byc to infecka bakteryjna...mialyscie kiedys taki przypadek??? Planuje odwiedzic innego ginekologa i chce poprosic o posiew i antybiogram...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
koniecznie musisz nalega膰 na posiew z pochwy w kierunku bakterii i grzyb贸w-jak Ci nie dadz膮 to zr贸b sama-ja za zestaw z czysto艣ci膮 pochwy p艂aci艂am w moim laboratorium ok.60 z艂 wynik w kilka dni. Tam od razu jest antybiogram i antymykogram i lekarz dopiero wg tego dobiera艂 leczenie. A leki mia艂a艣 tylko na grzybic臋 czy na infekcj臋 mieszan膮? p贸ki co mo偶esz na noc zak艂ada膰 invag-dzia艂a przy ka偶dej infekcji, ewentualnie jakie艣 podmywanie tantum rosa.Ale leki musisz mie膰koniecznie. z贸艂te up艂awy to raczej bakteryjnie,grzybicze s膮 cz臋艣ciej bia艂e i grudkowate...powodzenia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SpecDsProbiotyk贸w
Witam, nie polecam diagnozowania si臋 samemu, ale warto wiedzie膰 co mo偶e by膰 przyczyn膮 poszczeg贸lnych objaw贸w. Zapraszam na stron臋 invag.pl gdzie w zak艂adce INFEKCJE POCHWY mo偶na przeczyta膰 o przyczynach i objawach infekcji intymnych. W celu dalszego leczenia wskazane jest pobranie posiewu do badania.

Udost臋pnij ten post