Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

testy owulacyjne paskowe Która zaszła za ich pomocą

Polecane posty

Gość gość

j.w. chodzi o te z drogerii natura, jak oceniacie ich skuteczność i jaka płeć dziecka

Gość gość
Padam :D Chcesz w ciążę za pomocą testów ciążowych? lepiej kochaj się z mężem :D

Gość gość
To zbędny gadżet często powodujący niepotrzebny stres, bo te paski trudni interpretować. Nic Ci to nie da, kochaj się po prostu regularnie. Najnowsze badania nie zalecają wcale abstynencji przed owulacją dla poprawy nasienia, kochajcie się codziennie, jeśli nic nie jest nie tak z waszą płodnością to zajdziecie w ciąże.

Gość gość
Chcesz potwierdzić owulację to lepiej idź na monitoring cyklu do ginekologa :) Powodzenia

Gość gość
mój mężczyzna bardzo zadko chce się kochać a mi zależy na drugim dziecku i trudno byłoby mi wcelować Objawy około owulacyjne mam ale mam też nadzieje że za pomocą tych testów łatwiej sprecyzuje ten właściwy moment Cykle mam naprawdę różne czasem bezowulacyjne bo wiek już nie ten a zależy mi na tym by w ciąże zajść przez najbliższe 3 - 6 mc

ja zaszłam za pomoca testów z rossmana,staralismy sie z mezem 2 miesiace ale nie wychodziło,w koncu mąz kupił testy i za pierwszym razem sie udało

Gość gość
izulka a jakiej płci masz dziecko Ja mam już córcie i bardzo chciałabym by druga też była dziewczynką choć oczywiście jak będzie chłopak to tez super

Gość gość
bardzo ci gratuluje

dzieki:) moze tobie tez sie uda tylko ja robiłam ten test jeden dzien przed owulacja,prowadziłam kalendarzyk,np,dzis go robie wyszedł negatywany wiec robie go na drugi dzien i jest pozytywny,wiec w ciagu doby zacznie sie owulacja wiec na wszelki wypadek zaczelismy od razu:P

dzieki:) moze tobie tez sie uda tylko ja robiłam ten test jeden dzien przed owulacja,prowadziłam kalendarzyk,np,dzis go robie wyszedł negatywany wiec robie go na drugi dzien i jest pozytywny,wiec w ciagu doby zacznie sie owulacja wiec na wszelki wypadek zaczelismy od razu:P

Gość gość
ja też prowdze kalendarzyk i mam nadzieje że się wstrzelę Ja uwielbiałam być w ciąży dlatego mam niesamowitą słabośc i rozczulenie jak widze ciężarną Dla mnie to stan BŁOGOSŁAWIONY i cudowny Masz już imię dla swojej córeczki ?

Gość gość
Ja zamiast testów lh kupiłam sobie tester na slinę - Afrodytę. Moim zdaniem jest wygodniejsza. Dni płodne wyznaczała dobrze.