Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dllaczego ja, Trudne sprawy ile jeszcze tych durnot powstanie ?

Polecane posty

Gość gość

Coraz wiecej tego, po kilka na kazdym kanale Jeszce troche i TVP cos wymysli

Gość gość
Albo pielegniarki, na sygnale, szpital i leci to naraz na roznych kanalach. Masakra

Gość gość
Kaska jak zwykle musi zaznaczyc, że jest inteligentna, co jest wątpliwe. Jakkolwiek, jest to dennie zrobione, zagrane itd, to jest pokazane, że pewne zachowania są bardzo brzemienne w skutkach. A jak kto to sobie odbierze to jego sprawa. Taką Szkołę, czy Szpital, spokojnie może oglądać gimbaza i wyciągać odpowiednie wnioski, że tak, czy tak się nie robi, bo można zrobić komuś, albo sobie krzywdę.

"Taką Szkołę, czy Szpital, spokojnie może oglądać gimbaza i wyciągać odpowiednie wnioski, że tak, czy tak się nie robi, bo można zrobić komuś, albo sobie krzywdę." Mam kiepskie zdanie o gimnazjalistach, ale nie aż tak, żeby uważać, że potrzebują oni ogladać jakieś denne bajki w kiepskim guście aby zrozumieć, jakie postepowanie jest właściwe. :) Nie lepiej, żeby oglądali coś lepszego, zamiast takich prostackich filmików, wyrabiali sobie wrażliwośc na sztuke?

Gość gość
No ja z tego powodu całkowicie przestałam oglądać te kanały. Włączam tylko to co mnie interesuje, tzn. nie tą papke, która pierze mózg, zresztą wariowałabym z nudów gdybym miała to oglądać. tylko włączam programy bardziej praktyczne lub informacyjne

Gość lIBERALNAona
Tutaj są względy finansowe! Telewizja tak odpowiada na kryzys. To tania produkcja jest Aktorzy to ludzie którzy się zgłosili do castingu i zostali wybrani To moi sąsiedzi, rodzina i znajomi bo mieszkam we Wrocławiu. To dla nich sposób spędzania wolnego czasu i możliwość dorobienia a oglądalność to perspektywa lepszych pieniędzy dla wszystkich którzy przy tym pracują! Poza tym to wcale nie jest takie proste i nie każdy ma predyspozycje! Nie dostajesz tam tekstu do nauczenia tylko opis sceny Sam musisz improwizować! Jeśli nie lubisz tego oglądać to wyłącz.

Gość gość
Niektórzy grają tam lepiej niż ludzie po szkołach teatralnych i po filmówkach.