Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wychowywanie dwójki dzieci a jednego Plusy i minusy

Polecane posty

Gość gość

kobiety pomóżcie zastanawiamy się nad drugim dzieckiem ale sami jeszcze się wahamy Jakie różnice są między wychowywaniem jednego a dwojga dzieci Podajcie plusy i minusy Proszę o rady

Gość gość
ja mogę powiedzieć tylko tyle, jak 2 dzieci to mała róznica między nimi, bo w dorosłym wieku nie ma kontaktu. między moimi braćmi 16 lat i zero kontaktu. nie mają nawet wspólnych wspomnień, jak starsz się żenił młodzszy miał 5 lat. ja mam 3 dzieci różnica wieku jest 6 i 7 lat. w tej chwili bardzo dobrze się dogadują. święta, imieniny, chrzciny. wszyscy się proszą. wpadają na kawę bez zproszenia. jak młodszy syn bardzo zachorował miał we szystkich oparcie. odbyło się bez przeszczepu szpiku, ale wiedział, ze wszyscy są z nim. wnuczka ma 11 lat a wnuk 4,5. bardzo chciała mieć rodzeństwo, ciągle prosiła o siostrę , ale urodził się brat. nie pytaj się o radę, tylko jak masz warunki i cię stać to staaj się o drugie dziecko. podam dla przykładu sąsiadka ma jedynaka, mądry, ładny, ale sierota we wszystkim wyręczany. druga ma 2 chłopaków. wszystko potrafią, a ten pierwszy stwierdził, że nie może babci pomóc bo drogie buty zniszczy, chłop 22 lata. zgroza.

Gość gość
Ja mam jedno i finito Nie lubię powtarzać doświadczeń.. Teraz czas na nowe