Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nika1450

Gostyniec opinie !

Polecane posty

Dziewczyny miała może któraś z was wesele lub był na przyjęciu w Gostyńcu na Gostyni ? Jakie Wasze opinie ?

Gość gość
Spokojnie mogę Ci polecić ten lokal. Miałam tam wesele i wyszło fantastycznie. Maja ciekawe propozycje menu, obsługa jest bardzo miła i sprawna. Pani Basia fantastyczne ma sporo pomysłów na urozmaicenie imprezy. No i do tego sam lokal z duzym ogrodem i placem zabaw. Z tego co wiem to gościom bardzo się podobało. Było smacznie i klimatycznie . Polecam

Gość gość
Byłam w Gostyńcu na weselu i było ok. Ładny lokal ładna okolica. Jedzenie bardzo dobre i uzupełniane na bieżąco. Dania gorące sprawnie roznoszone tak że były naprawdę gorące. Do tego bardzo ładny ogród. My tez korzystaliśmy z pokoi noclegowych - czyste i wygodne. Polecam

Gość Monika

Gostyniec to bardzo fajne miejsce na imprezę. Byłam tam na weselu u koleżanki i bardzo miło wspominam imprezę. Smaczne jedzenie ładna świeża sala bankietowa, dobrze wyposażone i komfortowe pokoje noclegowe. Organizowałam tam tez babski weekend z koleżankami i tez bawiliśmy się bardzo fajnie. Fajna okolica, cisza i spokój a przy tym łatwy dojazd. Spokojnie polecam 

Gość Alicja

Byłam w Gostyńcu na imprezie i bardzo mi się podobało. Ładnie przygotowana sala bankietowa. Pięknie zastawione stoły, pysznymi przekąskami. Dania gorące podane elegancko. Wszystko pyszne i świeże. Obsługa bardzo w porządku. Polecam 

Gość Julita

Mój brat organizował tam wesele i powiem że to lokal pierwsza klasa. Pani menadżer miła i pomocna. Wie jak przygotować i poprowadzić taką imprezę. Zawsze jest na miejscu i pilnuje żeby wszystko było tak jak trzeba. Mają świetną kuchnie. Sam lokal tez ładny i komfortowy. Spokojnie można ich polecić

Gość Elly

myśleliśmy nad nim ale jednak zdecydowaliśmy sie na Wróblówkę w Bielsku 🙂 nie daleko a sala totalnie w moim klimacie i jak tylko ją zobaczyłam to wiedziałam, że to tam chce wesele. Do tego dobry kontakt z właścicielami, bardzo ogarnięta i zorganizowana obsługa. No i wesele naprawdę udane było 

Gość Alka

Jak najbardziej zgadzam się z przedmówczyniami. W Gostyńcu można spokojnie zorganizować dobra imprezę. Organizowałam tam swoje czterdzieste urodziny i było super. Bardzo dobra kuchnia. Lokal ładny i duży z pięnym ogrodem. Do tego obsługa na poziomie.

Gostyniec jest w porządku byłam tam na dwóch imprezach i bawiłam się super. Sala jest przestronna i można ją ładnie zaaranżować. Obsługa mają bardzo dobrą. I kuchnia jest wyśmienita. Potrawy ładnie podane, świeże i przygotowywane na miejscu

Gostyniec jest super. Bawiłam tam na kilku imprezach i zawsze miło je wspominam. Profesjonalnie przeprowadzone przyjęcia. Ładna  i przestronna sala