Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubasek norweski

jestem na diecie norweskiej

Polecane posty

Gość grubasek norweski

hej dla tych którzy mnie czytają no i mam nadzieję będą wspierać :) od wczoraj tj. 08.12.2014 jestem na diecie norweskiej. tragedii nie ma tzn wczoraj trochę była jak doszło do mózgu w południe że skończyło się żarcie a zostały jajka i grejfruty. najgorsze to nawet chyba nie głód tylko że nie mogę jeść, poczuć smaki a lubię wszystko :) ogólnie mogłam sobie co i rusz podjadać chyba się uzależniłam od jedzenia:) ale czas na walkę z tym wszystkim więc jestem na diecie. startuje z wagi 71 kg przy 168 cm więc można powiedzieć że jakieś 15 kg za dużo mam wszystkiego. chodziłam wcześńiej przez 1,5 miesiąca na siłownie fitnessy i inne d**erele i troche się oszczedzałam z jedzeniem a przytyłam 1,5 kg myślałam że szlag mnie trafi i pojdę do nich o zwrot kasy za karnet byłam taka wściekła że to co wymęczyłam nic nie dało no ja wiem nie jeden mówi że mięśnie nabierają masy i żeby sie nie przejmować bo w końcu zacznie zlatywać a mi sie nie chce czekać przez 5 miesięcy az sie waga ruszy o 2 kg. NIENAWIDZE ćwiczyć nie lubie sie przebierac w tych szatniach wracać mokra do domu i zaraz chorować i w ogóle cała ta wyprawa na siłownię gdzie jeszcze mam 2 letnie dziecko i zabierałam ze soba masakra katorga itp. to ze teraz mi brakuje jedzenia smakow to jest nic w porownaniu z tym jak nie lubie cwiczyc :) gdyby ktos mi powiedzial ze przez tydzien niejedzenia schudne 5 kg a w dwa dni cwiczen tez wybieram niejedzenie nawet przez 2 tyg. :) w zwiazku z tym jestem na diecie nawet fajna ta dieta glodna jakos mocno nie chodze wiadomo ze cos by sie zjadlo tym bardziej ze dla meza gotuje pyszne rzeczy licze na jakies 5 moze 6 kg to by było fajne na poczatek a dalej cos sie wymysli jakas kolejna diete :) mam nadzieje ze dam rade wytrzymac 14 dni :) na pewno bede pisala o postepach i jak mi idzie dieta a wy trzymajcie kciuki :)

a nie latwiej zmienic nawyki zywieniowe zamiast uzywac diety cud nie ma czegos takiego to glupota Tez zaczym schudlam 30 kg probowalam diet cud zawsze kg wracaly teraz trzymam sie swietnie a wystarczylo tylko przestac jesc slodycze w ilosci kosmicznej przestac pic cole litrami przestac slodzic jesc wiecej warzyw owocow i mniej pieczywa produkty jak najmniej przetwozone i zaczac sie ruszac i prosze mam efekty

no Malaga powiem ci ze bywałam juz na dietach i chudlam na dlugi dlugi okres wiec mozna powiedziec ze bez efektu jojo a teraz dowalilam po ciazy bo przytyłam w trakcie trwania 26 kg wiec metabolizm jest inny i mi ciezko zrzucic a to gotowanie zdrowego jedzenia to nie mam az tyle czasu moj maz lubi dobrze zjesc moje dziecko generalnie je wszystko i sama dla siebie nie bede robila codziennie na zawsze zdrowego zarcia bo mi nie smakuje jak schudne i zacisnie mi sie zoladek to wiadomo ze mniej zjem nie bede jadla slodyczy itd jakos sie mocno ogranicze bo szkoda efektow bedzie chce tylko wrocic do swojej wagi i wtedy juz bedzie ok jak zawsze u mnie przy njamniej po dietach. a dzis jadlam 4 jajka grejfrut mieso i surowke warzywna i herbatki wszystko i jest ok :)

nie bede robila codziennie na zawsze zdrowego zarcia bo mi nie smakuje przeczytaj to i sie zastanow dlaczego schudnac nie mozesz narka szkoda mojego czasu

malaga tobie jak najbardziej gratuluje ze schudlas tyle kg ty masz taki sposob ja inny i nie musi sie podobac. napisalam sobie odnośnie swojej diety i nie sugerowalam o dobre rady i pouczenia bo mi to nie potrzebne wiec nie rozumiem co chcialas osiagnąć.