Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wandazniemcem

Czy jest się o co wkurzać: teksty narzeczonego na temat innych kobiet

Polecane posty

Gość Wandazniemcem

Dziewczyny, czy mam się o co martwić? Jak byście zareagowały na coś takiego? Jesteśmy razem od kilku lat, zaręczeni, planujemy wspólną przyszłość. Ostatnio widziałam jego rozmowę na facebooku z kolegą ze studiów, temat zszedł na jedną z ich koleżanek i mój narzeczony stwierdził, że ona jest super, bardzo ładna i gdyby nie był ze mną to już dawno by się za nią wziął. Jeszcze wcześniej przez to, że nie wylogował się z poczty na moim komputerze widziałam, że około rok temu udzielał się na jakimś forum tematycznym, komplementował dziewczyny, zagadywał. Jak tylko podpytałam go o to forum, to stwierdził, że kiedyś pisał z kilkoma osobami, jak nie był ze mną w związku i od dawna tam nie zagląda. Na drugi dzień jego konto już było skasowane. Przemilczałam sprawę i teraz się zastanawiam, po tym jak zobaczyłam jego rozmowę o tej koleżance ze studiów, czy to nie są jakieś sygnały ostrzegawcze dla mnie? Cały czas sobie wmawiam, że jestem przewrażliwiona, ale to nie daje mi spokoju :(

Gość gość
jesteś normalna i dobrze że się wkurzasz, moja była zrobiła mi aferę że poszedłem ze znajomą ze studiów do kina bo ona uważała to za dawanie jej nadziei. W ogóle chciała żebym omijał kobiety, nie wsiadał z nimi do windy, samochodu, budynku, k****, najlepiej całej dzielnicy xD Dobrze że znalazła jelenia co jej teraz zapewnia to wszystko.

Gość gość
zapomniałem dodać ze dziewczyna z którą byłem to moja dobra znajoma do dziś a samo spotkanie odbyło się zanim poznałem moją ex ale to jej też przeszkadzało ;D

Gość Wandazniemcem
Tylko co mi z tego wkurzania sie przyjdzie? :( Niby blahy problem, ale przestaje mu ufac przez takie glupoty.

Gość Wandazniemcem
up

Gość gość
Ja tam nie wiem. Nie widze problemu komentowac w obecnosci zony innych dziewczyn. Czesto mowie -Patrz jaka ladna dsiewczyna jesli faktycznie tak uwazam Ona tez czasem zagaduje,i mowi,ze jakas badz jakis jest ladny. To nie problem bo wg mnie mojej zonie zadna nigdy nie dorowna i kazda jest brzydsza i gorsza. Wg mojej zony inni faceci tacy są wiec jak pisalem wyzej nie widze problemu. Co do kontaktu w sieci to tez nie problem, na poczatku wydaje sie miec fajnie takich wirtualnych znajomych ale pozniej to meczy. Realni znajomi sa lepsi.