Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! Nie wiem o co chodzi, ale dzieje się wszystko o czym pomyślę, przysięgam

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem z czego to wynika i jak to kontrolować, to zaczęło dziać się jakiś czas temu i uwierzcie, że to nie przypadek, bo zagina wszystkie rachunki prawdopodobieństwa, nawet z moim ciałem dzieje się to co chcę. Przykłady? Patrzę na jakąś osobę i myślę jakieś, nawet skomplikowane zdanie, a ta osoba za chwilę mówi DOKŁADNIE to o czym pomyślałem, jestem w stanie w ten sposób wpływać na zachowanie ludzi wobec mnie, na ich uczucia i postępowanie kompletnie nic nie robiąc. Jak myślę tylko o jakiejś znajomej osobie z przeszłości to jeszcze tego samego dnia ją spotykam. Dziś myślałem o koleżance, która dawno temu wyjechała do Holandii i ją spotkałem kompletnie dwie godziny później. Dobra. Słaby przykład. Myślę o czerwonych plamach na twarzy znajomego, który nigdy czegoś takiego nie miał, a następnego dnia go spotykam i on ma dokładnie takie czerwone plamy na ryju, to że go przypadkiem zauważyłem jest wykluczone. Jak mnie ktoś zirytuje to tej osobie dzieje się nieszczęście. Życzyłem znajomemu szeregu nieszczęść i zaraz stało się dokładnie to wszystko czego mu życzyłem. Dodam, że często nie mogę też opanować negatywnych myśli i potem się dzieje dokładnie to o czym myślałem(niestety). Jak nad tym zapanować i co to jest?

nie wiem chłopie :D ale nie martw sie :) ja bym sie cieszyła :D wywróż mi miłość jakiegoś blondyna i zwiazek haha :) serio mowie :D ale tak to sie nie przejmuj :) powinno minąc,siostra tez tak miała :)

Gość gość
Wyobraz sobie ze moj ukochany odezwie sie do mnie. Serio. Wtedy Ci uwierze.

No to niech bedzie ten MAREK 08.06.1992 :D niech bedzie mężem moim prosze :)serio :) ale serio ja wierze ci ,naprawde,czytalam kiedys o tym i o takich przypadkach, i moja siostra cioteczna takie coś miała :)

Gość gość
mi też drogi autorze wywróż miłość faceta którego sobie wizualizuje żaneta 08.08.1993 wywróż mi faceta takiego o jakim marze, żebym go spotkała :D

Gość gość
mi wywróż, że chłopak na którym mi bardzo zależy w końcu mnie zauważy i się odezwie :) wtedy ci uwierze

Gość gość
idiotki..autorze, posłuchaj: są dwa rodzaje sił na ziemi, jedna z nich przepowiada, sprawia że tarot staje się skuteczny, złożyczenie staje się prawdą. Jak myślisz, dlaczego nie można źle komuś życzyć- zakazane jest to od Jezusa??? Bo właśnie to nie są tylko zwykłe słowa, ale ten drugi je spełnia. Musisz isć pogadać z porządnym księdzem. ALe nie żadnym idiotą, ale takim co niejedno widział

Gość gość
a moze to nie Twoja mysl jest sprawcza, tylko jestes jasnowidzem - przychodza Ci na mysl rzeczy, ktore sie dzieja albo dopiero wydarza a Tobie sie wydaje ze to wymysliles