Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż zmusił mnie siłą

Polecane posty

Gość gość

Kochaliśmy się normalnie od tyłu, a on wepchnął mi penisa na siłę do pupy. Chciałam się wyrwać, ale nie miałam z nim szans. Cały czas mówił wstrętne zboczone rzeczy. Szuja wytrysnął do środka.... Po wszystkim jak by nic, poszedł spać. Czy można jakoś to podleczyć, jakąś maścią albo czymś innym? Do lekarza nie pójdę bo mi wstyd a co ludzie powiedzą jaka ze mnie żona.

Gość gość
Myślę że na złagodzenie bólu lub podrażnienie możesz zastosować po prostu zwykły czopek,taki sam jak na hemoroidy,na pewno złagodzi podrażnienie i przyniesie ulgę,jednak musisz przez pewien czas liczyć się z bólem przy załatwianiu,nie jest to zbyt przyjemne. A tak poza tym to twój partner raczej nie jest zbyt delikatny. pozdrawiam Magda

Gość gość
ale du|pek :/ współczuję !

Gość gość
masz ty wyobrażnie :D:D::D zboczency i przestępcy z Wenezueli takiej nie mają :Dhha tworzenie zbereżnych temacików to dzieło chorych ludzi z psychozą na którą nie ma lekarstwa ,pewnie już ulał :D:D:D

Gość gość
Pomyliłaś działy, to życie uczuciowe nie erotyczne.

Gość gość
Powinnas liczyc sie z tym, że będąc z takim dupkiem, to niby gdzie on będzie chciał załadować.? W gitarę?

Gość gość
zgłoś gwałt ! i siebie do psychiatry pusty psychopato

Weź dzisiaj wieczorem do łóżka jakiegoś kija i wsadź mu w dupę jak zaśnie drąc się z rozkoszy jak to Ciebie kreci i na koniec daj mu buzi z radości. Zobaczymy co powie!!!

Gość gość
chyba co noc zmusza ci sila i goisz rane bo to juz bylo mierny prowokatorku mozgopasku ;)