Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Virtusik

Seks z moim mężem jest nudny

Polecane posty

Witam, Mam problem z życiem erotycznym w moim związku. Od 8 lat jestem z moim partnerem, 1.5 roku temu wzięlismy slub i obecnie mamy super bobasa. Niestety mam od dłuższego czasu bardzo niskie libido i nie mam ochoty na seks. Kochamy się z mężem, rozumiemy, mamy podobne zainteresowania i kiedys seks mi sprawiał dużą przyjemnosć. Niestety od dłuższego czasu (kilka lat) rzadko mam ochotę na zbliżenia seksualne. Nudzi mnie z nim seks, brakuje w nim polotu i namiętnosci. Dosłownie może raz na dwa miesiące jest super i wychodzę sama z inicjatywą. Dostrzegam juz od jakiegos czasu frustrację z tego powodu zarówno u niego, jak i u mnie. Od kilku miesięcy przestał nawet wychodzić z inicjatywą. Wczesniej pytał się, jak może nam pomóc w sferze erotycznej, pytał się, dlaczego mam niskie libido, ale ja zawsze zmieniałam temat - sama do końca nie wiem dlaczego, może nie wiedziałam, co mam odpowiedzieć. chce się z nim kochać, ale nie mam ochoty. Proszę o jakies sugestie. Pozdrawiam

Gość 123pięć
Niestety ja mam tak samo, jestesmy 4 lata po ślubie, mamy 3 latenie dziecko i w planach kolejne i jak przychodzą dni kiedy trzeba starac się o dzieciecko to jest tak z musu... Przykre ale prawdziwe. Teraz kolejny cykl się zapowiada podobnie, ogolnie ratuję się lampką wina na rozluźnienie ale to nic nie daje.

Gość gość
To nie seks z nimi jest nudny tylko wy jesteście kłody.

Gość gość
Może warto sięgnąć po coś nowego? Po coś z sex shopu by osiągnąć nowe doznania ;) Ja korzystam z mężem, bo w pewnym czasie poczułam rutynę... Są sex shopy online, przejrzyj asortyment, zobacz co Ci się podoba, na bank coś się znajdzie. Ja korzystam tylko online, bo nie jestem w stanie zdobyć się na odwagę i wejść do sklepu stacjonarnego. Korzystam z Pokoju Rozkoszy i jestem bardzo zadowolona, mój mąż też, wszystko dyskretnie ;)

Temat jest trochę mylący bo sugeruje że seks jest nudny z winy męża a to po prostu wam się nie chce z różnych przyczyn. Przyznaję że to jest taka sytuacja jaka była u mnie parę lat temu, także z różnych przyczyn. Poprawiło się u mnie co może was pocieszy. Może tak to musi być w życiu? Raz lepiej, raz gorzej. Dziecko zmienia różne sprawy i trzeba sporo czasu aby się wszystko ustabilizowało, tj jak już dziecko jest "odchowane", jest więcej czasu dla siebie z powrotem.

Gość gość
A może wspólne badania ginekologiczne? :classic_cool:

Gość kotka poes
przyznam sie szczerze, nie pojmuje, nie miesci mi sie w glowie, nie rozumiem... moze mam szczescie, ze mimo zagrozonych ciaz, porodow, pieluch i butelek, tabletek natura obdarowala mnie libidem, ktorego zazdrosci niejeden facet?

Gość gość
To tyko możesz się cieszyć...

Gość buczek
Dokładnie, sama jestem żoną i matką i gerenalnie dawno już zapomnialam co to dobry sex... Taka wypalona jestem. I chyba antysexualna.

Gość gość
A gospodarz_22 na każdym watku dotyczacym sex... buuu hahaha ale się uśmiałem;')

Gość gość
Ludzie są uparci i zamiast iść do seksuologa to na forum pytania a odpowiedzi do sex shopu kierują. Ciąża , zmiana hormonalna, wiek, nawet jedzenia to wszystko na to wpływa i trzeba się leczyć i na terapię chodzić...wiem co mówię bo w moim zwiàzku było podobnie ale żona bawet nie chciała słyszeć o terapii....teraz nie śpimy ze sobą wcale od 4 lat

Gość skiza
Z checia F8. Rozchyl nozki :classic_cool:

Gość gość
A ty wpadnij do mnie , też się rozruszasz :P

Gość gość
do Virtusik a czego pragniesz...?