Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek w 22 dc a możliwa ciąża

Polecane posty

Gość gość

Kochałam się z mężem w 22dc gdzie cykle zazwyczaj są 30 dniowe. Śluzu plodnego nie było od 2-3 dni. Dziś jest 25 dc zaczął pobolewac mnie brzuch okresowo właściwie dla tego dnia cyklu więc myślę że na ciąże nie ma co liczyć ,niemniej kiedy ewentualnie mogę zrobić test żeby był wiarygodny? Czy któraś z Was zaszła w tym dniu cyklu w ciążę?

Gość gość
raczej mało możliwe, może to ciaża urojona

Gość gość
ja sobie nie wmawiam ciąży, nigdzie też nie zasugerowałam nawet,że tak myślę. Śluzu płodnego nie było,objawów mam zero (zresztą dopiero dziś trzeci dzień po stosunku). Pytam tylko czy ktoś tak może miał i kiedy ewentualny test zrobic

Gość gość
zrób test bedziesz pewna. Ja miałam cykle nieregularne od zawsze najczęściej co około 31-33dni ale czasem zdarzały się 29 jak i 40-dniowe. zaszłam w 25dniu cyklu, ale śluz miałam płodny, i potem juz nie miałam bólu jak przed okresem.

Gość gość
to jeszcze raz ja z 13:26, możliwe ze ten Twoj ból to na okres lub zagnieżdzanie sie jajeczka, niektóre kobiety to czują niektóre nie, ja nie czułam. Ale jesli dostaniesz temperatury (37 -37,6) to prawdopodobnie ciąża, bo tak tez się początek objawia. No ale jak mówiłam, zrób jutro rano test płytkowy albo pojdz na pobranie krwi (beta hcg) wtedy bedziesz pewna:)

Gość gość
test 2 tygodnie po stosunku

Gość gość
no własnie test 2 tyg po stosunku, a w pracy mam gorący okres i nie mam jak się wyrwać na betę :( Myślę,że jak okres się nie pojawi to będzie wszystko jasne :) ewentualnie spróbuje może testować za parę dni bo znając siebie to nie wytrzymam bez testu

Gość gość
będzie dobrze:)

Gość gość
hej dziewczyny tu autorka :) Okres narazie się nie pojawił , za to jest duuużo, duuużo gęstego białego śluzu.Piersi wczoraj przestały boleć(a bolały konkretnie).Dziś zauważyłam siatkę żył na dekoldzie i piersiach. Jest dopiero 31 dc,ale test zrobiłam oczywiście negatywny, bo jeżeli doszło do zapłodnienia to za wcześnie na miarodajny wynik, no ale jakoś nie umiałam się powstrzymać... Brzuch pobolewa jak na okres,ale bardzo delikatnie. Nie wiem co teraz zrobić czekać dalej czy iść do lekarza?

Gość gość
nie nakręcaj sie tak moze wcale nie jestes w ciazy,jeden dzien spoznienia to zadne spoznienie tak naprawde.Sluz wystepuja takze przed miesiaczka i nie jest wyznacznikiem niczego. Czekaj cierpliwie dalej,mozesz ewentualnie isc na bete z krwi i wszystko bedzie jasne. Jak bedziesz sama sie nakrecala to z wrazenie bedzie ci sie spozniac :)