Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nysla

moj facet pracuje za granica

Polecane posty

Gość nysla

jak w temacie: poznalam super faceta w wolnych chwilach zaczelam sie z nim spotykac, Po paru spotkaniach zaprosil mnie do siebie, a ja glopia poszlam, byla lampka wina.Tak sie sie rozluznilam ze wyladowalismy w lozku i sie zaczelo. Nie przypuszczalam kogo spotkalam, przezylam super sex jeszcze nigdy tak zjechana nie bylam. Ale teraz mam problem bo zdradzilam mojego faceta i nie wiem czy sie przyznac czy nie, Co byscie zrobily

Gość gość
to teraz się zapytaj czy jesteś w ciąży

Gość nysla
wciazy nie jestem bo bylam zabezpieczona, ale on znow proponuje mi spotkanie, mam duza ochote ale nie wiem co zrobic

Gość gość
to zależy od Ciebie czy połkniesz czy wyplujesz sperme

Gość gość
autorko, najczęściej facet ciacho ma mizernego ptoka a brzydki facet ma mega kiełbache

Gość gość
Ja na twoim miejscu robiła bym to dalej

Gość gość
" a ja glopia poszlam" xxxxxxx GłUpia to jesteś, bo nie umiesz poprawnie po polsku pisać :D

Gość nysla
Pojde na nastepne spotkanie bo chce sie przekonac czy tez tym razem bedzie taki dobry w te klocki, a wedlug mnie to ma czym mnie zerznac na maksa

Gość gośćka
spotkaj się z nim i się baw dobrze

Gość gość
Moj maz tez pracuje za granica juz trzeci rok, ja mam przyjaciela z ktorym sie spotykam bardzo czesto i jest mi z tym dobrze jest duzo lepszy od meza: A jak maz przyjezdza na pare dni to udaje steskniona i to mnie troche posunie i znow odjezdza.Odwoze go na lotnisko a w powrotnej drodze wstepuje do przyjaciela i jestem rabana czasami az do rana

Gość gość
skoro daje ci to wiele przyjemnosci.a meza nie ma.jest ci dobrze to rznij sie ostro.tez mam ochote na ciebie

Gość gość
Szmaaaaty. Moj facet 4 lata pracowal za granica a ja czekalam na niego i nawet nie pomyslalam o innym. Skonczylam studia i dolaczylam do niego. Kilku facetow swirowalo ale nie bylo najmniejszej szansy, kocham i szanuje mojego mezczyzne. Niech zgadne, Wasi faceci to pierwsi albo max drudzy partnerzy seks? Nikt mi nie wmowi, ze dobrze miec za zone dziewice. Zawsze bedzie chciala sprobowac z innym. Faceci uciekajcie od dziewic i szukajcie doswiadczonej kobiety. Ja swoje przezylam i od 10lat tworze super zwiazek, teraz juz malzenstwo bez zadnej zdrady.

Gość gość
Dla swojego męża bylam dziewicą i nigdy z innym nie uprawialam seksu. Jestem 15 lat po ślubie i nie ciągnie mnie do innych. Ten jeden mi wystarcza. Wiec daruj sobie takie teksty

Gość gość
Do czasu. Chyba, ze jestes w tym malym procencie kobiet ktore nie maja takich ciagot. Ale napatrzylam sie w ciagu calego zycia a moimi kolezankami sa kobiety po studiach wyzszych, wydawaloby sie porzadne, ze hoho

Kobiety tak są skonstruowane że pragną mieś mężczycnę przy sobie (nie chodzi wyłacznie o sex). Jeżeli mąż wyjezdza to robi się pustka a przyroda nie lubi pustki. Z naturą nie wygrasz. Jak się jakiś mężczyzna trafi to nie musi bardzo dużo sie wysilać żeby mieć to co chce.

Gość gość
Napatrzylas sie w ciagu calego zycia? To ile masz lat?

Gość gość
Akurat temperament mam duzy i dzien bez seksu to dzień stracony. Jesli mam swojego faceta pod ręką to po co mi inny? Szanujemy siebie i jestesmy sobie wierni. To nam wystarcza. A ja znam takie osoby które miały kilku facetow mają porownanie z którym jak było i teraz lataja i szukają. Jak ktoś poczuje smak obcego to go ciągnie. To raczej te które mialy wielu facetow biegają i szukają nawet jak w domu czeka mąż.

Gość gość
Ochnascie i loczki mam:-)

Gość gość
Nie wazne ile, wazne, ze przez dluzszy czas obserwowalam to zjawisko u roznych kobiet i prawie zawsze ochoty na flirty, zdrady, niepewnosc uczuciowa do dlugoletniego partnera pojawiala sie u kobiet ktore mialy tylko jego jako partnera seks. do wypowiedzi powyze- absolutnie sie nie zgadzam. Rzeczywiscie ludzie to istoty stadne i najlepiej funkcjonuja w parze ale mozna skupic sie na innych aspektach- pracy, nauce, wlasnych pasjach i spokojnie przetrwac czas wymuszonej samotnosci bez wysilku odmawiajac potencjalnym osobnikom chcacym zawrocic nam w glowie.