Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1048

Jak uwieść faceta?

Polecane posty

Gość gość1048

Tak żeby oszałał, nie mógł przestać myśleć o kobiecie. Co na was działa panowie najbardziej?

:) Jeżeli to ma być zauroczenie na całe życie to oczywiście całokształt. Natomiast jeżeli chwilowe to wystarczy ładny wygląd lub przepiękny usmiech :) l

Gość gość
Polecam jakąś bieliznę erotyczną. Na mojego faceta zadziałało perfekcyjnie. Wstydziłam się wchodzić do sklepów z tego typu asortymentem, więc obecnie szukam tylko w sieci tego typu sklepów. Na PokójRozkoszy.pl jest największy wybór. Zajrzyj tam ;) Facet oszaleje ;)

Gość gość
nie ma na to jednej recepty bo każdy facet jest inny. Ale z własnego doświadczenia mogę napisać ,że powinnaś być sobą, nie udawać nikogo, mieć poczucie humoru, być pewna siebie, trochę wredna i niedostępna. Jak będziesz cały czas miła i taka sama to za jakis czas mu sie znudzisz

Gość gość1048
Dziękuję za rady, tylko najgorsze jest to że my się nie znamy. To jest mój klient i unika kontaktu wzrokowego jak ognia. Jak myślicie czy to oznaka braku zainteresowania z jego strony?

Gość gość
niestety tak

Gość gość
Dziękuję za rady, tylko najgorsze jest to że my się nie znamy. To jest mój klient i unika kontaktu wzrokowego jak ognia. Jak myślicie czy to oznaka braku zainteresowania z jego strony? x To właśnie oznacza, że jest Tobą zainteresowany, ale niestety lub stety jest nieśmiały.

Gość gość1048
gość dziś No ale ku czemu to ma służyć skoro niby mu się podobam dlaczego boi mi się spojrzeć w oczy? Takie trochę to bez sensu ;/

Gość dupniety_na_umysle
Trzeba mieć to coś, to zadziała najlepiej.

Gość gość
A ja nie miałam w ogole powodzenia u facetów, pomogły mi dopiero feromony ( zamawiałam z pherowin.pl) teraz w końcu moje Zycie seksualne wygląda tak jak zawsze chciałam.

Gość gość
Cię uwiodę jak chcesz 1048 będzie słodko

Gość gość
;) usta znaczy 👄

Gość gość
wchodzisz w to 1048?