Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja nienawidze ludzi ktorzy usprawiedliwiaja swoja głupotę

Polecane posty

Gość gość

sytuacja u kolezanki: maz nie zajmuje sie wogole dziecmi, coreczki przez 5 lat nie wizal na rece i nigdy ani nie zawiozl ani nie przywiozl z przedszkola bo uwaza ze on nie jest od tego, mowi to przy ludziach na glos, ich coreczka a sama kiedys sie wygadala ze tatus nigdy po nia nie przychodzi do przedszkola, a kolezanka mowi: oh K oszalal na punkcie coreczki, ja nie rozumiem jak mozna takie glupoty opowiadac skoro rzeczywistosc jest inna inna kolezanka ma chlopaka ktory ja bije i zdradza o czym ona wie, wogole traktuje ja jak smietnik, a ona mowi: rozeszlabym sie z nim ale szukam haka czy kobiety sa az tak zdesperowane ze musza przed ludzmi sie usprawiedliwiac, zenada

Gość gość
Ha Mój ojciec mnie bil a moja stara mi wmawiala ze jestem jego oczkiem w głowie. Takie są zaklamane

Gość gość
u mnie w domu tez ojciec alkoholik bil matke przez jakis czas, potem przestal jak przestal pic, ja mialam nerwice przez cala szkole podstawowa, potem znienawidzilam ich oboje, nigdy mnie nie lubili, nie rozmawiali, i moja matka wytykala mi ze ja bylam niedobra, a ona wyzywala mnie od k***w, nie przyjechala do mnie na slub itp i mowila : bo ty bylas kiedys tam niedobra...

Gość gość
moja tesciowa leje mąż od 20 lat, ona jest wrakiem czlowieka, nie da sie jej zaciagnac do zadnego psychologa, nie chce sie rozwiezc, maz ja okrada i idzie do kochanki, a moja tesciowa mowi o jakiejs tam sasiadce: jak oni moga tak zyc, on ja bije a ona niechce odejsc...rece opadaja jak slysze takie teksty

Gość gość
Kurwa jestem za tym żeby powstał zawod - uswiadamiacz. Ludzie siedza w smierdzacym szambie po szyje a nie widza swojego goowna

Gość gość
do powyzej, zgadzam sie z toba, to by bylo ciekawe

Gość gość
u mnie bylo podobnie, ojciec mnie lał, wyzywał, psychicznie meczyl a matka gada, że on mnie strasznie kocha :D

Gość gość
Niezly temat, moja stara tlukl nasz ojciec a ona niechciala sie rozejsc bo co ludzie ppwiedza, nawet jej tesciowa czy matka mojego ojca jej mowila dziewczyno znajdz sobie kogos kto cie bedzie szanowal a ona nie i nie, natpmiast ppszla do sadu swiadczyc przeciwko takiemu mężczyźnie ktory lal swoja zone,co za tepak momo ze tp moja matka, a ile gadala na tego faceta majac swojego jeszcze gorszego, boze ja jestem za glupia zeby to zzrozumieć