Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hacking Team

Dlaczego pozwalacie się inwigilować

Polecane posty

Gość Hacking Team

Jako były pracownik pewnej instytucji dokonywałem podsłuchów i inwigilacji, było to w czasach, gdy to się tworzyło w Polsce na totalną skalę, ale sieci telefoniczne to nic, pomyślcie sobie, że zostaliście zaobrączkowani i całkowicie w tej chwili jesteście kontrolowani. Zgadzacie się na to? Wątpię, abyście chcieli, gdybyście wiedzieli... Co do internetu, to niestety polski rząd skrycie monitoruje ruch w sieci, poprzez specjalnie zamówione za granicą oprogramowanie, także nie podniecajcie się NSA i CIA, które w Polsce jest niestety świetnie reprezentowane, skoro polskie służby inwigilują i służalczo działają na rzecz innych, bo na pewno nie na rzecz narodu. Przydałby się w Polsce Snowden, mam nadzieję, że pracownik odpowiednich służb, który to wyłowi, zastanowi się, czy aby nie warto zebrać dowodów i któregoś dnia tego nie ujawnić. Co ciekawe, schronienie znalazłby w Rosji, teraz tak krytykowanej, bo nie w "wolnej" Europie. W Polsce skończyłby jak zamordowany Petelicki (tak swoją stroną szkoda, że nie ukarano sprawców i nie ujawniono motywu, a chodziło o gruby międzynarodowy przekręt). Jeżeli myślicie, że są jakieś procedury i przestrzega się ich i ogólnie prawa w Polsce, to muszę was rozczarować - praktyka jest odmienna, sam podsłuchiwałem nielegalnie, więc wiem o czym piszę. No dobra kończę, nie myślcie, że ot taki sobie się wpisałem, najpierw skorzystałem z okazji, aby mnie nie namierzono. :-) A znudzonych analityków, którzy to teraz studiują, rozczaruję, nie warto próbować... ;-P

Gość gość
mogą mnie podsłuchiwać do woli jestem niezmiernie nudną osobą wiodącą przerażająco nudną egzystencję i co dzień dziękuję Bogu że nie mam schizofrenii i manii prześladowczej :-)

Gość gość
sprawdź czy nie podglądają cię przez monitor lub modem

Gość gość
Czy oglądanie Florofilii jest legalne ?

Gość gość
Rozkładam kineskopy i wciągam nosem luminofor co daje mi moc dżedaj :classic_cool:

Gość gość
co noc zakradam się na osiedlowy śmietnik i pod osłoną nocy rozrywam worki ze śmieciami analizując nawyki konsumpcyjne moich sąsiadów, prowadzę ścisłe notatki dotyczące moich bieżących spostrzeźeń

Gość gość
Hacking Sraking tyle w temacie. DŻEDAJ super :-P