Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

załamuje mnie to jak beznadziejnie ubieracie swoje dzieci

Polecane posty

Gość gość

Tanie, chińskie szmaty ciągle widzę na ulicach.. Jak wam nie żal tych swoich dzieciaków. Zobaczcie jak ja ubieram dziecko, może czegoś się nauczycie http://www.miszkowo.pl/?m=1 I koniecznie polubcie fanpejdża.

Gość gość
Mistrz marketingu :classic_cool:

Gość gość
A ty ubierasz swoje dziecko jak mała k***wkę

Gość gość
buahahahhahaha ale kreacje, rodem z lumpka , ten kapelusz jak u Muminka, no szyk i elegancja. Masz coś nei tak z głową.

Gość gość
Masz bardzo dobry gust. Gratuluję. Fp polubiony.

Gość gość
No i licznik wejść na bloga bije... sprytne :D

Gość gość
Dziękuję dziękuję :-)

Przecież to dziecko jest ubrane całkiem zwyczajnie :o Pomijając metki bo na to kompletnie nie zwracam uwagi i nie obchodzą mnie jakieś tam firmowe znaczki :) sama ubieram moje dziecko wyłącznie w sieciówkach dostępnych w każdym centrum handlowym, albo na Zalando i nie układam żadnych specjalnych stylizacji...tzn może dlatego że mam chłopca :p może jeśli teraz będę miała dziewczynkę bardziej sie postaram, ale bez przesady bo moda mnie nie podnieca do tego stopnia, żeby jakieś tam stylizacje wymyślać :D mam ciekawsze zajęcia w życiu :D

Gość gość
Nie jest ubrana zwyczajnie. To są bardzo dokładnie przemyślane stylizacje.

Gość gość
tytuł angielski musi byc:D jak jzu tak biegle piszesz w obcym jezyku, to tresc ponizej tez zapodaj po angielsku;D ligwistko;D ale te "kidsy" to ci wyszly, usmialam sie, nie ma co;D

Gość gość
to slowo "stylizacja" jest tak naduzywane, ze juz sama nei wiem czy jest bardziej zalosne, smieszne czy juz w******jace. i jeszcze odnosnie do dzieci to juz masakra. teraz kobiety sie nie ubieraja, tylko STYLIZUJA, niedlugo jak bedziecie szly po bulki, to UBIERZECIE STYLIZACJE, a nie ubierzecie sie po poprostu. moj piesek dostal ostatnio skafanderki z biedronki na zime, do tego dokupie mu puszorek, przypne broszke i bedzie to STYLIZACJA:D

Gość gość
za duzo plotkow, party, show i innego maglowania glupota sie naogladalyscie/naczytalyscie.

Gość gość
nawet zareklamować się nie umiesz wulgarna babo z takim ryjem za daleko nie zajedziesz :o

Gość gość
W tym kapalusiu to stylizacja na pastuszka do szopki? :P

Gość gość
Polubcie fanpejdża! Do świat musi byc 2000 polubien!

Gość gość
imię córki Michelle i wszystko jasne. Odchudź trochę to dziecko, bo grubawe, a przy grubych rysach twarzy i posturze masywnej wygląda jak kartofel. No i wąski Miszelki też jest widoczny:)

Gość gość
A nie masz wystaqionych a sprzedaz ubran na4latke? Cjmhenie bym cos kupila ladnego uzywanego bo na nowe mnie nie stac

Gość gość
Moze dziecko autorki miss swiata nie zostanie ale prosze was zeby smiac sie z malego dziecka? Jestescie zalosne

Gość gość
Jest szczupła.

Gość gość
Dziecko ładnie wygląda, ale moje ładniej ;). Choć bloga nie prowadzę :P.

Może i są dokładnie przemyślane, ale ja tego nie widzę :) Po prostu ubrania do siebie pasują. Żeby tak ubrać dziecko wystarczy kupić ciuchy z jednej kolekcji, albo skorzystać z tego co w Zalando wyskoczy w propozycjach pasujących ciuchów :p Można oczywiście też łazić po wszystkich sklepach i samemu układać...tylko po co skoro efekt podobny, tylko strata czasu a 99,9999% ludzi nie zauważy różnicy...a Ty chodzisz i się cieszysz bo tak pięknie wystylizowałaś :D Bardzo się dziwię, że ludziom nie szkoda czasu na takie pierdoły :o

Gość gość
ja ubieram córkę bardzo podobnie z tym, że jakoś nie potrafię się przełamać i założyć jej mukluki. szalu nie ma, po prostu schludnie i czysto i tak powinno być