Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noworodek cały dzień niespokojny.

Polecane posty

Gość gość

Mój 2 tygodniowy synek cały dzień był niespokojny. Rano juz o 6 obudził się, jak zwykle budzi się o 7.30-8 nawet 8.30. Zasnął dopiero na spacerku, na który wybraliśmy się o 11. Spał godzinę. Cały dzień jest nie spokojny troszkę placzliwy i straszne śpiący. O 16 zasnął spał 15 min. Teraz zasnął ze zmęczenia. Dziewczyny co jest ?

Gość gość
No nie wiem... nie jest chory? Nie ma ciepłej główki? Najadl się porządnie? Może taki dzień ma... ale jak się martwisz to wizyta u lekarza nie zaszkodzi

Gość gość
Mogą zaczynać sie juz kolki, masuj brzuszek i zobacz czy nie jest napięty

za goraco mu, za zimno, boli brzusszek, ma zatwardzenie, odparzona skore, swedzi go cos, jest chory, glodny, mokry.... przyczyn jest tysiace.....

Gość gość
Twardego brzuszka nie ma. Sprawdzałam mu temperaturę ma 36.4.

Gość gość
Mam smoczek z miarą temperatury.

Gość gość
A karmisz piersia czy mm? Bo jesli karmisz piersia a zjadlas cos co moze zaszkodzic dziecku takie beda efekty. Brzuch nie zawsze musi byc twardy, moze nie o gazy chodzi a zwykly bol brzuszka? Moja polozna mowila ze zla dieta mamy karmiacej jest przyczyna takiego zachowania maluszka.

Gość gość
Karmie mm.

Gość Zorjana13
A co karmić piersią się niechciało :classic_cool: karmią dzieci syfem a potem zdziwione że dzieci mają kolki,chorują itd!

Gość gość
Nie mogę karmić. Musiałam wrócić do tabletek alergicznych a podczas nich nie mogę karmić.

Gość gość
Moze to paczatek kolki. Po 2tyg wlasnie sie zaczyna... wspolczyje z 3m bedziesz tak sie meczyc

Gość gość
Wspolczuje, bedzie mial pewnie kolki :( tak jak moj . Obecnie skonczyl 2 mc, na poczatku byl spokojny, potem sie zaczela jazda i do dzis musze go caly dzien nosic, drze sie czasem po 5 godzin, nie spi w lozeczku tylko na rekach :/ porazka! Tez karmie mm, bylam prawie miesiac w szpitalu i bralal silne antybiotyki

Gość gość
Mogą byc kolki,jak przy jedzeniu zacznie płakać to napewno. Wypróbuj suszarki, jej szum na mojego zawsze działa uspokajająca. Nawet teraz ma 6 miesięcy, jak nie moze zasnąć to suszarka pomaga.