Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczekująca ty juz przestań wylewać te swoje żale na teściową i męża!

Polecane posty

Gość gość

Tak jestem z wami na prywatnym forum ale ile można czytać o twoich problemach!!!! Nie zgadniesz kim jestem :p sracie się ze dziecko ma 1 ząbka albo już siedzi! ludzieeeeeee

Gość gość
A ona kto to? a co teściowa ją bije a mąż poprawia :classic_cool:

Gość gość
Teściowa ją dostała gratis :D Mąż jej nie lubi czy jak? A ona na jakim priv forum siedzi? A ty pewno dobra kolezaneczka z prywatnego co co chce jej dupke obrobić oj nie ładno nie ładno :D

Gość gość
Na jakim temacie na kafe pisała ta oczekujaca?

Gość gość
łoj tam łoj tam pewno sama sobie winno jest że jej nie lubio pewno lyń nic nie robu i lezy z dupo do gory nogymo łoj kobto toż to szok a i mąż pewno mo dość tako kobito a teściowo pewno dajo w dupo za obijanio sio

Gość gość
No przecież autor napisał że to forum prywatne jest i on siedzi razem z nimi na pruwatnym to i tak nie wejdziesz bez hasła co ty taka nie kumata jesteś czy co?

Gość gość
Czerwcowe mamy 2014

Gość gość
kurczę ja gdzieś czytałam jakiś wątek gdzie była oczekująca tylko nie pamiętam gdzie to było no szkoda bo bym się posmiała a lektura przed snem obowiązkowa

Gość gość
Tak na czerwcowych mamach tyle że to już stary wątek a autor siedzi z nimi na prywatnym forum swoją drogą to mają szpiega

Gość gość
Gościu z 20:10 skoro autorka napisała tutaj,to zapewne tutaj pisały.i przeniosły się po czasie na prywatne.ciężko ruszyć ci mozgownica?oj,przepraszam ty masz tylko miejsce na mózg:) Autorko,myślałam że chodzi ci o inna oczekujące niż ta z czerwca 2014.

Gość gość
Jak dla mnie krąg a raczej sekta zadufanych w sobie mamusiek I dobrze że temat padł bo i tak był do bani. Kiedyś wchodziłam do nich codziennie i dawałam i czadu tak mnie drażniły paniusie a słoma z butów wystaje :D

Gość gość
Ja tyż tam ich odwiedzała :classic_cool:.I przynajmniej świnty spokój jak ich nimo.

Gość gość
Ja też od dawna jestem na prywatnym forem z kręgiem dziewczyn, ale nie mamy żadnego pseudo-szpiega ani chama pokroju autorki.

Gość gość
20:24 a ty jesteś taka pewna? możesz sobie dać ręke uciaciąć za kogoś? bo ja nie nie wiem o co chodzi i mnie to yebie tak jak i wy 🖐️

Gość gość
Że u nas nie ma? Tak, jestem pewna. Spotkałyśmy się osobiście już cztery razy i stanowimy zgrane grono ;).

Gość gość
CZERWCOWE MAMY 2014 nic specjalnego nic nowego dla mnie jednym słowem big motcher 24 na żywo :D śmiech na sali jak można pisać co 5 minut co się robi! Chyba z nudów i nie udanego zycia rodzinnego/porażka Skoro jesteś ze swoją paczką na forum priv to poc co tu weszłaś co? Napisz koleżankom z big motcher 24 że są komentarze odnośnie ich infantylnego i śmiesznego upubliczniania swoich osobistych spraw Ja przeczytałam początek i koniec i ssikałam się na stojąco .

Gość gość
Jest tu wiele ciekawszych tematów i dyskusji niż te zapyziałe mamusie. A kogo to obchodzi że się spotykacie i kochacie no kogo? 🖐️

Gość gość
Wiesz ona chciała sie pochwalić ,,WSZYSCY POLACY TO JEDNA RODZINA'' to jak mamuśka podnieciłaś się? a kużwa mieszkajcie i srajcie razem. :o szczęśliwej drogi już czas...

Gość gość
Wrzuccie link do tego tematu czerwiec 2014.pisze z tel i ciężko mi znaleźć w wyszukiwarce.

Gość gość
a kto wam pozwolił na czytanie czerwcowych mam?

Gość słoneczko już jest
Też tam bywałam i zgadzam się w 100% że zapyziałe i przemądrzałe matki polki jakby 5 cioro dzieci urodziły wujek google sie kłania :D

Gość starajka12
najbardziej rozbawiła mnie ta która dopierdzielała FLAVI i pisała z gościa i dobrze robiła jak se przypome te jej chore paniki że rodzi a urodziła dziecko o czasie i jakim cudem :o oczekujaca też dobra była wogóle co za histeryczki szokkkkkkk

Gość gość
jednym słowem Big Motcher 24 info :D dobrze że nie pisały ile srały :classic_cool:

Gość gość
pisały :) o kupach, hemoroidach itd

Gość starajka12
Mają nudne zycie i tyle ale niczym mi nie zaimponowały mnie matce 3jki dzieci hehe dobrze powiedziane Big Motcher24 info :p

Gość gość
hemeroidach/ kupach? buhahaha jakie kolesiny buhaahaha

Gość gość
A ja je jechałam jak psy i dobrze zarozumiałym paziom :classic_cool: CZARNA ROZPACZ

Gość słoneczko juz jest
O śluzie pisały też o piczkach i zero intymności ,,gwiazdy''

Gość gość
co to jest Motcher?:D

Gość gość
Motcher-mama :p