Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ma ktoś tutaj sweterek z kaszmiru?

Polecane posty

Gość gość

gdzie go można kupić i ile kosztuje w pl. Jak oceniacie ten materiał?

Gość gość
Ja mam. Dlaczego pytasz?

Gość gość
ja :-) lubię kashimirek

Gość gość
biedota to sztuczne kupuje . kashmir drogi

Gość gość
Warto zainwestowac w fajny sweterek. Moga ci sie porobic potem grudki, szczegolnie na ramionach, ale ja je zawsze usuwam. Trzyma cieplo i skora oddycha! Polecam.

Gość gość
pytam bo chciałabym sobie kupić gdzie kupiłyście swoje swetry i ile za nie zapłaciłyście? to 100% kaszmir czy może tylko domieszka?

Gość gość
Ja nie wiem jak wygląda kaszmir, bo ten np. W Promodzie to zawsze jest zmechacony , wiszą takie zmechacone sweterki. Wiec jak to ma tak wyglądać to ja dziękuje. Może ktoś wie gdzie kupić dobrej jakości sweter z kaszmiru?

Gość gość
Domieszka kaszmiru. Na szmatkach kupilam i do tego z metka a kosztował az 1 zl.

kilka stowek, 100% kaszmiru nie kupuj bo ci sie rozleci. kupuj naturalne ale mieszane np kaszmir+welna+alpaka

Gość gość
Nie przypominam sobie żebym widziała w jakimś sklepie swetry z kaszmiru dlatego chcę się dowiedzieć gdzie taki znajdę. Pewnie w max marze mają kaszmir ale aż strach tam wchodzić jak pomyślę io cenach

Gość gość
domyślam się, że taki swetr kosztuje kilka stówek jednak jest różnica pomiędzy 200-300zł a 700-800zł

Gość gość
80% kaschmir plus 20% jedwab = to jest to :-)

Gość gość
kaszmir z jedwabiem? dziwne połączenie...

kaszmir + jedwab bardzo cienki. kilka stowek to nie jest wyzacznik. wchodze wczoraj to salonu bytom patrze sweter przeceniony z 500cos tam na bodaj 300. patrze metke 30% poliester... tylko sie usmiechnalem... :P:)

Gość gość
w max marze mają swetry z kaszmiru od 1.500zł do 2.500 na dodatek nic w nich specjalnego, rzekłabym nawet, że są brzydkie Nie jestem w stanie dać tyle za sweter, gdzie jeszcze można kupić kaszmir???

nie jestem uczulona na wełnę poza tym widzę, że niektóre tu paniunie nie mają pojęcia, co to jest kaszmir ktoś podał skład mieszanki: kaszmir, wełna, alpaka uśmiałam sie do łez otóż i kaszmir i alpaka to wełny, tylko z różnych zwierząt kaszmir z kozy, alpaka z alpaki a co miała na myśli autorka dodając też wełnę, to nie mam zielonego pojęcia ludzie, nie kompromitujcie się tak, please

Gość gość
w massimo dutti ceny mi się bardziej podobają niestety z tego co przejrzałam to swetry mają tam np 95% wełny i kaszmir zaledwie 5% jest jeden sweter 100% kaszmir, jednak nie podoba mi się za bardzo z wyglądu

Gość gość
Oh Ewa kurfa jakas ty swiatowa. Może jedna lepsza jest mieszanka różnych weln

Gość gość
hahaah ewa, najpierw zacznij czytać ze zrozumieniem albo może inaczej\ w ogóle zacznij czytać :D

może i lepsza ale mieszanka kaszmiru z wełną tzn. czego? wełny z wełną przecież to sensu nie ma za grosz napisz jedna z drugą - mieszanka różnych wełen, czyli np. kaszmiru i owczej czy tam z alpaki a nie wełna, kaszmir bo kaszmir to wełna

Gość gość
Swetry z wełny są hujowe, zawsze pralam w zimnej wodzie a i tak się kurczyly

Gość gość
radzę wysłać zażalenie do massimo dutti :D http://www.massimodutti.com/pl/pl/women/swetry-%26-kardigany/zobacz-wszystko/sweter-z-we%C5%82ny-i-kaszmiru-z-dekoltem-w-szpic-c911188p4801502.html?colorId=641 XXX poza tym przed twoim postem żadna "paniusia" nie pisała o domieszkach wełny z kaszmirem więc nie wiem skąd sobie to wydumałaś :D

o alpace juz pisałam, że to wełna z alpaki jakbyś czytało, to byś wiedziało i głupot nie gadało

Gość gość
od dawna nie zaglądałam na kafe ale podejrzewam, że powstał tu nowy troll :P

dobra juz nie zgrywaj madrej, wszyscy wiedza o co chodzi jak sie mowi welna + kaszmir + alpaka + moher mimo ze to wszystko owce i wszystko welny... :D:P ide :*

Gość gość
To powiedz nam ewa ktora wełna nie jest z owiec :D