Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W radiu mówią, że Harry Potter, muzyka techno i metal to satanizm !!!

Polecane posty

Gość gość

że harry potter ma ''ukryte'' przesłania satanistyczne, okultystyczne, bedą zaraz mowic o muzyce techno, metal i rock ktora rzekomo tez jest powiązana z satanizmem okultyzmem oraz ze wschodnie sztuki walki, joga i medytacja to tez satanizm, nieczyste sily duchowe :D Radio PLUS

Gość gość
głupoty opowiadajom

Gość gość
fanatyzm religijny to dopiero patologia :O

Gość gość
i Hello Kitty też

Gość gość
teraz to wszystko zlatuje satanizmem, najlepiej to na klęczkach w kościele tylko czy to też nie satanizm by był ?

Gość alium
a logo owieczki na papierze toaletowym to oszczerstwo i kpina z KK

Gość gość
Wszędzie o pierdołach mówią. Ludzie między sobą też. Nic nowego.

Gość gość
No to mam przekichane. Czytałam i oglądałam ksiązki i filmy o Harrym, słucham metalu, chodzę na jogę ... uuu. Panie chroń mnie ode złego !! :P :D

Gość gość
martyna 33 - Ty masz 33 lata? bo ja też (ta od metalu i jogi)... naprawdę jesteś takim moherowym fanatykiem? żal.

Gość Prawdomówny
Pindolą głupoty. Oglądałem Horego Portiera, słucham często techno i jakoś nie mam potrzeby zjeść kota czy złożyć w ofierze czarnego koguta. Po prostu kościół chce, by tylko chodzić do kościoła, a co za tym idzie, płacić na tacę.

Gość gość
Już dawno potwierdzili, że HP zawiera prawdziwe formuły magii. Magia=okultyzm=satanizm. Dalej macie chęć czytać to dzieciom przed snem?

Gość gość
Dalej macie chęć czytać to dzieciom przed snem? x ty za to czytasz biblie albo koran, takie samo pranie mózgu

dziś Chyba sobie jaja robisz. "Formuły" zaklęć w Harrym Potterze pochodzą zwykle z łaciny lub mieszanek angielsko-grecko-łacińskich i łacińskich neologizmów, a stworzone zostały przez autorkę właśnie dlatego w ten sposób, że jest ona z wykształcenia filologiem klasycznym. To nie są żadne stosowane przez satanistów zwroty, a nawet jeśli jakieś podobieństwa się znajdą to najprędzej ze względu na pochodzenie językowe, a nie powiązania z satanizmem.

Gość gość
madytacja to medytacja ,nawet dla niezrzeszonych ,kk nie ma wyłączności na Boga ,zapamiętajcie to sobie ,przez takie myslenie kk palił na stosie,won z wyróżnianiem i podziałem na lepszych,zmieńcie mózgi bo tego Bóg nie uczył by się wywyższać ani też nie twierdził że kk jest jedynie słuszny

Gość gość
a sztuk walki nawet nie chce mi się komentowac