Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek miedzy bratem i siostra

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś wydawało mi się naturalne, że pomiędzy bratem a siostrą nie może być absolutnie żadnej chemii. Pewne wątpliwości wzbudziły we mnie sny erotyczne, jakie mi się zdarzały, gdy miałam lat 14-15. Był w nich seks, ale nie zawsze, czasem kończyło się na pieszczotach. Gdy się budziłam, czułam podniecenie, ale nie miałam ochoty powtarzać tego w realu. Nie wpłynęło to też na moje postrzeganie brata - zawsze mieliśmy świetny kontakt, lubiliśmy spędzać ze sobą czas. Jest moim najlepszym przyjacielem. Ale kiedy przyprowadził dziewczynę - coś mnie ukłuło, zaczęłam o tym myśleć, zwracać uwagę na szczegóły. Jak reaguję na jego dotyk, jak na niego patrzę, na co zwracam uwagę. To że jego uścisk sprawia mi przyjemność, to że rzucę okiem, gdy on przechodzi w samej bieliźnie. Chciałabym was zapytać co o tym myślicie, czy rzeczywiście relacje brata z siostrą są aseksualne? A może to mit podtrzymywany z obawy przed wyśmianiem? Jakie macie przemyślenia i doświadczenia? Czy dopuszczacie jakąś chemię, a jeśli tak to w fantazjach, czynach?

Gość gość
fuuuuj jestes obrzydliwa

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
gość dziś Ty pewnie nawe nie przeczytałeś wątku

Gość gość
Spoko niedługo Unia zalegalizuje kazirodztwo . Wytrzymaj jeszcze te 2-3 lata :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Co złego jest w związku brata i siostry? Przecież nikogo nie krzywdzą Ps. W niektórcyh krajach unii już jest legalne:)

Gość gość
Pracuję w szpitalu . Czasem jak przywiozą jakąś fajną laskę która zgineła śmiercią tragiczna ale bez większych fizycznych obrażeń lub zmarła naturalnie (nie na raka bo chudych i łysych nie lubie )pozwalam sobie na niezobowiązujące tête-à-tête . Co prawda nie są one zbyt aktywne :classic_cool: i często pozują na zimne i sztywne suki :D ale tak naprawdę są otwarte na wszystkie formy seksu. A przynajmniej żadna nie odmówiła jeszcze .

Gość gość
Tyty ja lolo..a ty ua noe..ty pierfolo czy nie ahhhh

Gość gość
Ja kiedyś bzykałem swoją matkę jak spała pijana . Uważam ,że taki seks nie powinien być tematem tabu . Trzeba w końcu pokazać ,że jesteśmy ludźmi wyzwolonymi z okowów ciemnogrodu .

Gość OmniaVincitAmor
Nieźle wam idzie ta pisanina ;-) pośmiałem się :D A związki pomiędzy bratem i siostrą są dosyć częste tylko się o nich nie mówi, niestety w tym zacofanym społeczeństwie jest to karalne, ale możecie wyjechać do krajów cywilizowanych, gdzie to jest legalne i żyć normalnie.