Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta z Bristol lub okolic(uk)

Polecane posty

Gość gość

Nawiążę cichą znajomośc z kobieta z z Bristol lub okolic w celu milego spedzenia czasu. Kobieta która ma dość czasem prozy zycia i która chętnie poczułaby się przy mnie kobietą (rozmowy, spotkania, etc... Stan Pani nieistotny, w związku/małżeństwo. Ja także jestem w związku i nie chce niszczyć Twojego jak i swojego zycia.

Gość gość
Hmm ciekawie brzmi..;) tez jestem z okolic bristolu..i jestem w podobej sytuacji do twojej ( niestety) ehh..

Gość gość
Skrotem mowiac : żonaty facet na ktorego kobieta czeka w Polsce chciałby seksu za darmo (na prostytutkę nie stać) i napisał pseudo romantyczną litanię, owinal w bawełne i twierdzi że za to że cie przeleci dorzuci rozmowę za darmo :D ah łaskawco!

Gość gość
Slad wiesz wszystko wiedzacy/ca ze zonaty i ze zona czeka w polsce? Poprzedniczko jak masz ochote napisz na maila :)

Gość gość
Jestem autorem tego postu wiec jak ktoras Pani ma ochote poznac sie zapraszam no dontaktu mailowego kanton2 na wp. Pozdrawiam.

Gość gość
Inaczej byś nie krecił. No ale chętne się znajdą wiec nie ma problemu. Dziwne tylko że nie wlaisz prosto z mostu, desperatki i tak to nie odstraszy ;)

Gość gość
Mnie nie chodzi o desperatki. I nie chodzi mi takze o takie cialo w cialo. Musi byc namietnosc pozadanie chwil wyrywanych codziennosci.

Gość gość
O jeżu ale słodkości aż mdli. Pewnie masz około 50tkę i jesteś znudzony swoją kobietą bo konkretni faceci nie rzygają taką tęczą.

Gość gość
Z wiekiem nie trafilas wszystko wiedzaca. Brakuje jeszcze duzo. Zapewne nigdy do ciebie takich slow nie mowil zaden mezczyzna skoro taka pogarda i sarkaxmem ziejesz.

Gość gość
Mowił mowił i dlatego wiem że nic takie słowa nie znaczą ;) Jeszcze od faceta który szuka skoku w bok :D żałosny stary pryk.

Gość gość
Wiec od tych slow bedziesz wszystkivh swoja miara mierzyc ? :)

Gość gość
Jak facet tak "poetycko" pisze w necie to już nie chce myslec jaki bajkopisarz jest w rzeczywistosci. Lub jaki jest łatwy, bo skoro każdej słodzi to raczej silnej woli nie ma i leci na cokolwiek. Sam przyznałeś że szukasz cichej znajomości, no powodzenia, niech jakaś posłuszna pani pomoże ci w obniżeniu ciśnienia ;)

Gość gość
Sa inne sposoby na obnizanie cisnienia w obiegu. a co do slodzenia to wcale nie jest to slodzenie, chyba za duzo romansidel naczytalas sie i powywierały na twoj umysl zbyt duze pietno;] Pisze normalnie nie w moim stylu pisanie ze chce pieprzenia, no chyba ze ty tak lubisz.

Gość gość
Zadnych kobiet chetnych na taka znajomosc tu nie ma? kanton2 na wirtualnej.