Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta 3D chili

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny.Ktoras z was stosuja lub stosowala diete 3D Chili? Ja stosuje drugi tydzien, wogole nie chudne,a co sie dziwic skoro jest mnostwo smazonych rzeczy, nabialu ktory jak kazdy chyba juz wie jest szkodliwy! I weglowodany na wieczor czesto sie je, jak mozna schudnac? Te osoby, ktore na youtube mowia ze schudly chyba byly niezle oplacone przez tych z 3D chili!! Tragedia 2 tygodnie juz a ani grama mniej a niby mialo byc nawet 8 kg w miesiacu!Oszusci!

Gość gość
Ja na tej diecie tez wogole nie schudlam!zero!!!

Gość gość
Ja schudłam 4kg tak że nie gadaj ze nie działa ,a poza tym skoro uważasz że jest w niej tyle szkodliwych produktów to po cholerę to stosujesz ??!!

Gość gość
pewnie jestes z dzialu sprzedazy diety 3D chili!!! No wlasnie, zeby wiedziec co sie je na tej diecie trzeba ja najpierw kupic!!! 97 zlotych wyrzucone w bloto!!!

Gość gość
Ja uważa,m z kolei, że jak się przestrzega dobrze tej diety to można zjechać kilka kilo. Ja na przykład nie jadłam ryb, a to zastępowałam warzywami na patelnię, no i pieczywo w piekarni kupowałam sprawdzonej typowo razowe ( tu mają dobre www.piekarniaratynski.pl ). Poza tym piłam dużo więcej wody niż tam mówią. Codziennie minimum 1,5 l. W miesiąc poszło mi 5 kg. Ale też ćwiczyłam dużó…