Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odzywa sie u mnie instynkt macierzynski.

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 21 lat, i zauwazylam ze odzywa sie u mnie instynkt macierzynski. Rozczulaja mnie male dzieci, odruchowo oceniam wozki na ulicy, wszedzie widze kobiety w ciazy, akurat wiekszosc kolezanek jest w ciazy wiec troche im zazdroszcze. To do mnie nie podobne bo dotad raczej stronilam od dzieci, przerazal mnie ich placz, kupki zupki i pampersy. Oczywiscie przed wszystkimi udaje ze dalej tak jest, narazie posiadanie dziecka jest mi nie po drodze bo mam jeszcze kilka planow do zrealizowania poza tym miesiac temu dostalam prace, noi chcialabym jeszcze poszalec, pozwiedzac itp. Jak zagluszyc taki instynkt? Da sie to zagluszyc?

Gość gość
Pomoze ktos????

Gość gość
tez tak mialam i z tego powodu co ty w kolo wszystkie kolezanki w ciazy ,zostalam matka chrzestna i tez czulam,ze chcialabym i teraz wiem,ze to przez dzieci w kolo.rowniez mialam okolo 21 lat ,ale na szczescie potem mi przeszlo.z partnerem sie rozstalam rowzniez na szczescie ,bo mialabym masakryczne zycie gdybym nie daj boze miala z nim dziecko.teraz mam 27 lat i nie czuje zadnej potrzeby miec dziecko.mam duzo planow nowego faceta itd.. daj sobie spokoj jestes za mloda powaznie jak bym czytala siebie pare lat temu

Gość gość
przejdzie Ci zaczniesz myslec racjonalnie ,uswiadomisz sobie jaka jestes jeszcze mloda ile przed toba i zmienisz zdanie poki co masz mega dziecinne podejscie to jest tak,ze kolezanki maja nowe lalki a ty tez chcesz miec.ale one Ci nie powiedzia jak jest ciezko byc w ciazy urodzic opiekowac sie tylko beda mlowily jak cudownie miec dziecko.a to naprawde decyzja na caaale zycie