Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkałem moją ex z młodości i wygląda jak aniołek VICTORIA SECRET!!!

Polecane posty

Gość gość

jestem załamany, spotkałem moją ex sprzed 5 lat, to ja ją rzuciłem, wtedy ona była wysoka, dosyć ładna, za chuda, pryszcze itp. Teraz ją spotkałem i wygląda jak milion dolców, jak te modelki z vs zero syfów, chyba sobie zęby wyprostowała i wybieliła, albo zrobiła bo ma białe, równe, włosy przefarbowała, długie, zero pryszczy, opalona, oczywiście ma męża, jestem załamany

Gość abstraktyk
Ja mialem odwrotnie i do dzisiaj jestem jej wdzieczny, ze mnie wtedy rzucila.

Gość gość
Ja rowniez mialem odwrotnie. Moja byla zaczela palic papierosy, bardzo schudla, z jako takich piersi zostaly jej dwa piegi, cera i wlosy ogolnie rzecz biorac wskazywaly na bardzo zla diete, brak ruchu i tak dalej. Ogolnie rzecz biorac, zauwazylem negatywny trend, ze kobiety coraz czesciej siegaja po papierosy.

Gość pomaranczlala
Mój ex też tak niedługo powie! :D

Gość gość
Zaden facet nie napisze takiego tekstu. Widac autorko ze jestes kobieta.

Gość gość
Mój były wyłysiał i utył jak świnia. Łysy spaślak, Dzięki Bogu, że nie jestem z nim.

Gość gość
obaj moi ex wyglądają strasznie, też wyłysieli, jeden prawie kolano, drugi ma koronkę czy jak to się mówi jak ma tylko na około. A ja kwitnę :)

Gość gość
To samo! jestem kobieta i dziekuje sobie, ze w odpowiednm momencie zauwazylam to , czego wczesniej zakochana nie widzialam. Pomijam wnetrze, to zewnetrzenie wszyscy byli sa: lysi, grubi i zaniedbani! a ja?, szczupla, wysportowana, 40 latka po 3 ciazach...uzywam zycia i niejednej 20-latek sie jeszcze obejrzy za mna. Ale!!! Uwaga! nie przychodzi nic za darmo, na na sylwetke pracuje!!! ciezko. Nie mowie o kosmetykach, bo uzywam minimlnie. To co "robi" nas mlodsze to wysportowana sylwetka. Bo czym by nie smarowc faciaty to w koncu i tak wiek widac. pozdrowka!

Gość gość
A ja dwa dni temu spotkałem dziewczynę za którą latałem jak głupi przez ponad rok, a ona i tak wybrała łysego dresa po wyroku i wyszła za niego za mąż po 5 miesiącach znajomości... i chwała Bogu, nie widziałem jej 5 lat i gdyby sama mnie nie zaczepiła na ulicy, to za chiny ludowe bym jej nie poznał. Kiedyś szczuplutka, zgrabna i bardzo ładna, dziś otyła, brzydka i wyglądała na co najmniej 35 lat, choć ma 26. Jak to człowiek może się przejechać, bierze sobie za żonę młodą, ładną i zgrabną dziewczynę, a po 5 latach pasztet którego wstyd dotknąć :P