Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marietta25

garnitur na studniówkę, gdzie, Kraków

Polecane posty

Gość Marietta25

Hejka, szukamy niebanalnego garnituru na studniówkę dla mojego brata, studniówka w eleganckim lokalu w Krakowie. Napiszcie, gdzie szukacie garniturów dla swoich chłopaków?

Stróża kolo Myslenic - firma as-garnitex czy jakos tak. maja duzy wybor, bo bylam tam kilka razy. dla dziewczyn tez maja duzy wybor. a poprawki garnituru moga zrobic na miejscu w gratisie. wiem, ze to nie Kraków, ale uwazam, ze warto tam jecha mozna tam skompletowac caly stroj - buty, koszule, garnitur...

Gość gość
Polecam fajną wypożyczalnie na Długiej . Nazywa się Mr. Prestige. Maja dosyć awangardowe fasony a przy tym eleganckie i oryginalne. Bylam tam z synem wczoraj bo chcemy się wylamac ze schematu pt. czarny klasyczny i nudny garnitur. Można tez kupic tam wszystkie dodatki . I maja promocje ze przy wypożyczeniu garnituru na koszule krawat czy muche daja duzy rabat.My wybraliśmy czarny garnitur z popielatymi wstawkami, biala koszule i czarno srebrna muche. Calosciowo wyszlo super . Polecam

Gość gość
Nie wiedziałam ze w Krakowie jest wypozyczalnia garniturow. Super.

Gość gość
Nie kupujcie przez internet. Wlasnie odebrałam przesylke a w srodku garnitur z plamami. Nie dosyć tego to na metce jest data produkcji 2011!!! A niby to była nowa kolekcja. Odradzam zakupy w sieci.