Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie wyksztalcenie i ile lat maja luszie z kafe?

Polecane posty

Gość gość

Jakie wyksztalcenie i ile lat maja ludzie piszacy tutaj? Ja odnosze wrazenie, ze to same niedowartosciowane gnojki, ktorzy nie skonczyli gimnazjum nie mowiac o studiach. Przeciez ten ciemny narod powinno sie odseparowac i wykastrowac. Na jedno zadane na kafe pytaniec jedna odpowiedz jest normalna a 10 to jakies kretynstwa. To bardzo przykre. Ludzie opamietajcir sie. To, ze jestescie anonimowi nie znaczy, ze mozecie obrazac, hejtowac i ponizac (przede wszystkim siebie bi to Wam sloma z butow wystaje). Jesli sadzicie, ze jestescie lepsi bo napisaliscie komus w komentarzucos paskudnego to proponuje zachowac sie tak w realu - z aloze sie, ze wtedy odwagi juz brak. Zapiszcie sie do jakiejs szkoly pewnosci siebie czy cos. Kafe to nie terapeuta dla zakompleksionych nieudacznikow.

Gość gość
34 lat zaoczne podstawwowe

Gość gość
Autor też mi wygląda na przygłupa co ledwo podstawówkę skończył :P

Gość gość
Ja mam 25 i nie skończyłam technikum bo jako nastolatka byłam bardzo trudna i wyleciałam... Ale nie uważam się za tępaka tylko przez błędy młodości w życiu mi nie poszło acz kolwiek autorko nie powinnaś wsadzić wszystkich do jednego worka bo fakt połowa lub też większość na tym forum to debile ale są tac. Jak.ja którzy piszą tylko w ciekawych tematach posty bądź doradzają jeśli ktoś ma istotny problem...

Gość gość
Haaaa te odpowiedzi - to bylo pewne, ze zaraz te prymitywy tu sie pokaza :D napiszcie cos wiecej o sobie :D moze zalozymy jakiegos bloga o Was ;D np. "Trole chca zawladac wirtualnym swiatem, w rzeczywistosci to dzieci z cera tradzikowa". Jestescie dla mnie ciekawym zjawiskiem :D jak ufo albo zombi :D

Gość gość
25 latko - moje uwagi w zaden sposob nie dotycza takich osob jak Ty. Chodzi mi tylko o troli, ktorzy na normalne pytanie udzielaja idiotycznych odpowiedzi. Nie zawsze wyksztalceneie jest najwazniejsze :) piateczka

Gość gość
Autorze najpierw naucz się poprawnie pisać, a dopiero później oceniaj innych :o

Gość gość
myślę [a jestem po studiach] tu na kafe to inreligentni ludzie piszą. ot się wygłupiają. pararelę stosują. napinają się głupki ograniczone od do

Gość gość
To nie jest temat o poprawnym pisaniu tylko o trolach. Nie uzywam pl znakow bo nie mam a literowki kazdemu sie zdarzaja jak szybko pisze. Czy na forum trzeba pisac w sposob oficjalny? Ok moge. Z wyksztalcenia jestem dziennikarzem wiec znane mi sa rozne gatunki dziennikarskie. Moze powinnam walnac jakis felietonik? Czy wowczas zadowole audytorium? Wchodze to zeby sie posmiac. Jestescie uroczy w tych swoich absurdalnych docinkach ;) znajdzie sie w kocnu ktos madry poza 25letnia dziewczyna?

Gość gość
Gosc z 14:00 piateczka ;)

Gość gość
do autorki: wole w biedronce kotku a nie w realu

Gość gość
autorze oni zawsze mają najwięcej do powiedzenia ale tylko wtedy gdy trzeba komuś np. literówki wytknąć, to w pierwszej kolejności :D

Gość gość
Dobre :) ale jak to sie ma do tematu? No wlasnie... ;)

Gość gość
Gosc 14:11 otoz to. Dla mnie hejterzy zaczynaja byc taka zakala internetu. Przynaje sie, wkurza mnie to bo nie wiem dlaczego ludzie sa tak glupi. Przydaloby, zeby amerykanscy naukowcy sie temu blizej przyjrzeli :D

Gość gość
Tak to ma się do tematu że czytać się tego nie da a uważasz się za kogoś lepszego :o jak coś ci na tym forum nie pasuję to po co na nie włazisz. Są tu o wiele bardziej denerwujące rzeczy niż trolle.

Gość gość
Nigdzie nie napisalam, ze uwazam sie za kogos lepszego - nadinterpretacja. Nie da sie czytac bo jest kilka literowek i brak polskich znakow? Byc moze, ja nie mam z tym problemow. Nie wazne. A jakie inne problemy wystepuja na kafe poza trolami? Nie dostrzeglam jeszcze ;)

Gość gość
Mnie bardziej wkurza że połowa tematów to reklamy. Zakładają tematy tylko po to żeby zaraz sami siebie zareklamować dla mnie to jest żałosne. Oczywiście jest tu trochę debili ale bez przesady że każdy na tym forum taki jest. A to właśnie sugerujesz.

Gość gość
Wyjatkowo malo tu dzisiaj hejrerow ;D pewnie jeszcze ze szkoly nie wrocili ;D a moze ich zawstydzilam - daj Boze.

Gość gość
Nie twierdze, ze wszyscy. To by oznaczalo, ze obrazam sama siebie. W koncu rowniez tu jestem. Twierdze, ze ok 70% to mlotki a reszta jest normala. To moje subiektywne odczucie. Kazdy moze miec inne zdanie. Ciesze sie, ze udzielilas odpowiedzi na moje pytanie. Odmienne zdanie to ciekawy temat do dyskusji. Najwzniejsze sa rozsadne i logiczne argumenty. Z reklamami masz duzo racji. Wczesniej nie zwrocilam uwagi, poniewaz zagladam tu sporadycznie.

Gość gość
Trole to nieodłączny element forum. Nic na to autorko nie poradzisz.