Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek55

Sterowniki LED

Polecane posty

Gość marek55

Cześć, mam pytanko odnośnie sterowników LEDowych. Gdzie takie dobrej klasy rzeczy zamówić? Chodzi mi o sterowanie do oświetlenia w restauracji. Także jakiekolwiek awarie systemu nie wchodzą tutaj w grę. Potrzebuję nieawaryjnej, solidnej elektroniki!

Gość Wacław1977
Heh, sam miałem duże problemy z jednymi sterownikami w moim klubie, bo awarie zdarzały się praktycznie raz na miesiąc. Pozbyłem się tego dziadostwa i kupiłem coś nowego, lepszego marki Enterius ( www.enterius.pl ). Teraz już oświetlenie hula elegancko. Fakt, za pierwszym razem chciałem przyoszczędzić, za drugim już byłem mądrzejszy i zainwestowałem w coś porządniejszego. Do dziś pluję sobie trochę w brodę, że od razu nie kupiłem sterowników od nich...ale cóż, taki już człowiek jest, że próbuje jak najtaniej.

Gość narian331
Zdecydowanie http://www.prodel.com.pl. Na ten moment najlepszy producent, dodatkowo możesz otrzymać indywidualny projekt :)

Prodel posiada sterowniki oświetlenie led w swojej ofercie. Kupiłem taki sterownik do obsługi LED'ów do mojej firmy i nie mogę powiedzieć złego słowa.