mama po raz pierwszy 0 Napisano Grudzień 11, 2014 Przez cały dzień boli mnie brzuch, raz mocniej ukłuje a raz tak bardziej męczy. w dodatku mam bóle w krzyżu. w nocy było to samo. zastanawiam się czy nie jechać do szpitala już ponieważ ból nie ustępuje a jest męczący. co o tym myślicie? Termin porodu mam na 13 grudnia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2014 Ja raczej bym jeszcze nie jechała. Może weź no-spę albo ciepłą kąpiel na rozluźnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2014 A ten bol jest ciagly czy mija i pojawia sie znowu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama po raz pierwszy 0 Napisano Grudzień 11, 2014 moje obawy dotyczą tego że nie będę potrafiła odróżnić skurczy przepowiadających od tych już porodowych dlatego chciałam się poradzić kogoś doświadczonego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama po raz pierwszy 0 Napisano Grudzień 11, 2014 powiem tak. boli brzuszek, położe się na chwilke- przestaje. ale zaraz znowu boli. to nie jest jakiś silny ból ale taki męczący. w nocy nie mogłam z łóżka wstać tak bolał i plecy też ale wkońcu zasnęłam. nie potrafie powiedzieć co ile ból się pojawia ale jest raczej taki dłuższy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2014 No to połóż się w takiej pozycji w której ból przechodzi i rozluźnić się :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2014 zaufaj mi.jak to beda skurcze porodowe to bedziesz wiedziala.o zasnieciu wtedy mowy nie ma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama po raz pierwszy 0 Napisano Grudzień 11, 2014 Dziękuje za pomoc! Czekamy n rozwój sytuacji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2014 Jesli beda to skurcze porodowe od razu bedziesz wiedziala, to to wlasnie to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2014 Mamo po raz pierwszy trochę ci zazdroszczę, bo mi zostało jeszcze półtora miesiąca. To musi być ekscytujące, tak czekać na pojawienie się malucha :-) P.s. Trzymam kciuki za łatwy i szybki poród :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2014 tak jak panie wyzej wspominaja jak to bedzie juz to napewno poczujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach