Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu nie szczepicie chlopcow na wiatrowke

Polecane posty

Gość gość

Chcecie zeby w przyszlosci nie mogli miec dzieci? Naprawde nie zalezy wam na tym by mogli miec pelne i szczesliwe rodziny? Chlopcy duzo gorzej przechodza wiatrowke niz dziewczynki. Matki przemyslcie to !!

Gość gość
mój jest zaszczepiony bo chodzi do żłobka

Gość gość
a na c***j szczepic na tak lekka chorobe co?? moi synowie i córka przeszli ja bardzo łagodnie i maja ja z głowy na całe zycie, a jak sie zaszczepi dzieci to potem dorosli choruja i jest masakra, poza tym totalna bzdura wyssana z doopy jest to ze chłopcy przechodza ja gorzej od dziewczynek, chyba tempa strzało pomyliłas wiatrówke ze świnka :D

proponuje też zaszczepić swoje dzieci na straszną chorobę objawiającą się samodzielnym myśleniem(!) manipulowstrętem(!) i instynktem samozachowawczym(!!!) ta choroba może być śmiertelna!!!!

Gość gość
A co to jest ta wiatrowka? Ospa wietrzna czy co? Jesli ospa to ja mam spokoj moj juz chorowal gdy mial roczek,bardzo lagodnie ja przeszedl i tez nie widze sensu szczepic na ta chorobe dzieci,a tak na marginesie moj brat chorowal na ospe wietrzna gdy mial 21 rowniez lagodnie ja przeszedl i jakos bezplodny nie jest.

Gość gość
a co to jest wiatrówka?

Gość gość
Wiatrówka to taka kurtka na wiosnę. Bardzo groźna, trzeba być wyjątkowo ostrożnym.

Gość gość
Bo teraz jest moda na nieszczepienie i tym sie mamuski sugeruja.Bo przeciez one chca popisac sie jakie to one MADRE.Bo przeciez wiedza wiecej niz lekarz. :P

a co ma do tego lekarz? dzieci przed "szczepieniami" sie nawet nie bada tylko wpiertalają im to hurtowo ile wlezie. jak ci to pasuje to możesz sobie wziąć dla swojego bachora szczepionki przeznaczone i zakupione dla mnie i reszty tych, którzy nie mają na nie ochoty. życzę zdrowia:)

Gość gość
Co to jest wiatrówka? pierwsze slysze :O

już nawet pomijając wszystko inne to ta cała troska państwa o nasze zdrowie śmierdzi mi z daleka troską o interesy producentów tych eliksirów i specyfików. druga sprawa, że jakoś nie chce mi się wierzyć w te ich cudowne zapobiegawcze właściwości bo śmierdzi mi to tym samym. tu nawet nie trzeba być lekarzem biologiem czy innym weterynarzem żeby mieć wątpliwości co do zasadności tych szczepień jak również co do ich funkcji

Gość gość
odpowie ktos na to pytanie "co to jest wiatrowka"? bo ja serio nie wiem

Gość gość
A co ma do tego lekarz ufff,wiadomo ,ze nic.Bo przeciez mamuski modne posiadaja duza wieksza wiedze .

a co cie to k***a interesuje? już ci napisałem. Odstąpie ci za free moje szczepienia i nakłówaj swoj****chory nawet przed każdym wyjściem na dwór. Powinnaś sie cieszyć:) Twoje dzieci umrą zdrowe:)

Gość gość
a czasami wiatrówka to nie jest ospa i ona z ewentualną niepłodnością nie ma nic wspólnego ,to jak już to świnka ale tez nie powiedziane że w przyszłości będzie facet bezpłodny .

Gość gość
przecież niepłodnością faceta grozi świnka.

Gość gość
k***a nikt nie może odpowiedzieć na pytanie "co to jest wiatrówka" (kurtka, broń?)? wszyscy się wypowiadają ale definicji nikt podać nie może... co za ludzie.... Jeśli ospa to nie wiem co za debil wymyślił tą nazwę!? Tak samo "roczniaki"... współczuję tym dzieciom.

Gość gość
widocznie nie wiedza co to jest :D

Gość gość
ospa wietrzna :D :D

Gość jawerty
wiatrówka to tak samo trafiona nazwa jak przyjmanki czy przyjęciny. Aż mnie rzuca jak to słyszę. Taka polszczyzna u autorki.

Gość gość
broń, strzelba inaczej, na nią szczepionki nie ma, orientowałam się

Gość gość
wiatrowke to ja na strychu trzymam, moze kiedys moj syn sie bedzie tym zajmowal i postrzela sobie. Ale zeby go przeciw temu szczepic? nie przyszlo mi do glowy! :D