Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak tak można...

Polecane posty

Gość gość

tak zabiegał, uwodził, (rozkochał :( ) wszystko było fajnie, byliśmy w stałym kontakcie. Teraz nagle zamilkł, olał moją wiadomość... Nie rozumiem, jak tak można. Nie spodziewałam się tego po nim. Nawet nie wiem, dlaczego, przecież nic nie zrobiłam. Tracę wiarę w facetów... Boję się znowu zaczynać od nowa, tyle rozczarowań.

Gość gość
To witaj w klubie, ty masz dość facetów, jak mam dość kobiet i jest git :)

Gość gość
inaczej bym się czuła, gdyby to była normalna, koleżeńska znajomość ale nie była... Lepiej też by mi było, gdyby mnie wykorzystał, miałabym go za ch... i tyle. Przynajmniej wiedziałabym, o co chodzi. Jak można bawić się tak uczuciami...

Gość gość
nie wkręcaj sobie moze on poczul ze go olalas i dlatego sie nie odzywa co???? moze tak to napisz

Gość gość
przecież się odezwałam, olał to... Może poznał kogoś innego a mną się znudził... Nie rozumiem tylko, dlaczego mnie tak olał bez słowa wyjaśnienia, nie rozumiem. Przecież to podłe.

Gość gość
A po co się nad tym zastanawiać? Nie wiesz dlaczego i raczej się nie dowiesz dlaczego, więc nie ma co roztrząsać, a tym bardziej nie należy winić siebie.

Gość gość
Bo to boli, takie zerwanie kontaktu bez słowa... Musiałam się wygadać, nie mam komu się wypłakać...