Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość premeira

kochanek pozyczyl ode mnie kase

Polecane posty

Gość premeira

i przestal sie odzywac. wiem ze napisal niedawno smsa do mojej kolezanki.bardziej moze znajomej niz kolezanki. mysle ze ja tez tak moze wyrolowac.. ale boje sie ze jak jej to powiem , to pomysli ze jestem zazdrosna i specjalnie to wymyslam.. a przeciez nie udowodnie tego .. jak myslicie , zostawic to czy jej jakos powiedziec

Gość gość
powiedziec

Gość gość
Powiedz kochankowi, że ma ci oddać pieniądze, bo w przeciwnym razie uprzedzisz swoją następczynię

Gość gość
Żaden szanujący się facet nie pożycza kasy od kobiety z którą sypia, nawet jeśli miałby kłopoty, to wolałby iść do lichwiarza niż pożyczyć od partnerki/kochanki.

Gość gość
a on pokazal jakim gowniarzem jest

Gość obes
On nie jest szanującym się facetem a ty jesteś ... i naiwna bo ciebie wydymał za jednym razem na dwa sposoby i uważaj żeby czasem ciebie nie szantażował bo będziesz go opłacać kiedy tego zapragnie. Teraz pomyśl co mąż ci zrobi gdy dowie się że się puszczałas i w dodatku wasza wspólną kasę dałaś temu fagasowi. Zdrada to już strata zaufania a tu jeszcze temat z kasą... podwójne upokorzenie. Wasz związek tego nie przetrwa. Ratuj koleżankę przed błędem.

Gość gość
I co tu w takiej syTuacji zrobić