Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaxxxx

Sex randka czy to moja wina?

Polecane posty

Gość gość
To porostu impotent... :) ale po co mu dawała jak nie wiązałaś z nim żadnych planów??? ok ja też nie byłam święta ale w podobnej sytuacji powiedziałam że mam okres bo nie można tak trzeba mieć jakieś ograniczenia

Gość gość
nie wierzyc tym h.......

Gość gość
Wiekszosc kobiet z neta ktore spotkaly sie na seks byly n.a.c.p.an.e, trzeba sobie zdawac sprawe z tego co je do tego popycha.

Gość gość
hmm tez bym nie dala rady, takie umawianie sie na seks to jak wystep w kabarecie - cos umownego co ma spelnic odpowiednia role i staje sie poniekad obowiazkiem przez co jest zrodlem frustracji. Do seksu potrzeba chemii miedzy dwojgiem ludzi, jakichs tesknot (nie mowie tu o milosci) i zaufania, ktore sprzyjaja pozadaniu. Gdy dwoje ludzi spotykaja sie po raz pierwszy po jakims czasie pisania to czesto nie wypala bo nie dali sobie czasu by w realu zakielkowalo miedzy nimi pozadanie. Spotykaja sie po raz pierwszy, wczesniej ustalili ze bedzie seks a tu sie okazuje, ze stres ze oczekiwania i obawy i zabraklo przestrzeni na spontan i rozluznienie. No i klops mysla ze odniesli porazke. Poznalam kiedys kolesia, znajomy moich znajomych. Fajnie nam sie rozmawialo, cos bylo na rzeczy bo z czasem zauwazylam jak na mnie spoglada, ta znajomosc ewoluowala w cos bardziej hm.. niekolezenskiego. Wszystko odbywalo sie stopniowo, bez umawiania sie co do kolejnych krokow, naturalnie, zgodnie z pragnieniami. I ktoregos wieczoru samo "poszlo" i bylo fantastycznie. Nie zostalismy para ale spotkalismy sie jeszcze klika razy. Niczego nie nalezy przyspieszac, traktowac umownie jako transakcji. Najlepsze rzeczy na tym obszarze wydarzaja sie same z siebie.

Gość gość
do gosc 21:29 Dlaczego uwazasz, ze wiekszosc kobiet spotykajacych sie na seks itepe jest NA>C>P>Ana? czyli wiekszosc ludzi (lub wychodzi raczej ze kobiet) to c..p.u..n,,,y??

Gość gość
Ja poznałem super laskę do seksu na http://lovemate.pl/, spotykamy się już 3 miesiące, odżyłem przy niej...

Gość gość765
dziewczyny mam pytanie: po ilu srednio dajecie,po dniu ,dwoch ,czy tygodniu bo nie wiem po ilu jest w modzie dawac

Gość gość
sex bez zobowiązan to najlepsza rzecz jaką moze miec facet zonaty jak i zwykły facet, jest stronka tu https://leadn.pl/p_uri/E4wkyO7Z7yKAvMN2rzdo/e5kqy7h/?parametr=kaf dzieki której mozna znalesc laske wswojej okolicy ja znalazłem z mojego miasta 3 ulicy dalej 300m i sie co 7 dni spotykamy tylko na sex bez zobowizan dla mnie najlepsza opcja bo mam zone