Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biżuteria, Swarovski?

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję opinii na temat biżuterii wykonanej z kryształków. Podobają mi się te w kolorze crystal ab, chcę kupić kolczyki i bransoletkę. Podobają mi się niby ale trochę zdają się wyglądać na zdjęciach jak plastikowe i nie mam przekonania. A może coś innego? Jeszcze pytanie, czy są one ciężkie?

Gość gość
Kryształki Swarovskiego bardzo ładnie prezentują sie jako dodatek tak i do sukni ślubnej jak i do innej sukni wieczorowej proste a jednoczesnie bardzo eleganckie. Ja ostatnio kupiłam sobie do sukni naszyjnik i bransoletkę bardzo delikatną na żyłce w sklepie A&A w Łodzi.

Orginalna bizuterie ze Swarovskim robi Pani z CzerwonyKoral.pl, ma stoisko w Centrum mody w Nadarzynie, ale mozna tez zanowiec cos przez sklep lub profil FB, robi tez rzeczy na indywidualne zamowienie. Krysztaly Swarovskiego, perły naturalne i kamienie w naprawde dobrych cenach. Sama bralam na slub :)

Są śliczne , wcale nie wyglądają na sztuczne . Ja swoją kupiłam na AnKa Biżuteria , tam mają o wiele lepsze ceny. Nie miałam problemów ze zwrotem ,,bo jednak coś " szybko wymieniłam sobie na coś innego (nie mogłam się zdecydować ) . Polecam sprawdzić ich ofertę , mają bogaty wybór . https://www.ankabizuteria.pl/swarowski-wisior-srebrny-na-lancuszku-z-krysztalami-swarovski-fioletowym-i-szarymi

Są śliczne , wcale nie wyglądają na sztuczne . Ja swoją kupiłam na AnKa Biżuteria , tam mają o wiele lepsze ceny. Nie miałam problemów ze zwrotem ,,bo jednak coś " szybko wymieniłam sobie na coś innego (nie mogłam się zdecydować ) . Polecam sprawdzić ich ofertę , mają bogaty wybór .