Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zielona smierdzące kupki

Polecane posty

Gość gość

Moje miesięczne niemowle od 2 dni robi zielonkawe śmierdzące intensywniej kupki. Ma niespokojny sen - przez gazy, pręzy się, mruczy. Temperatury nie ma, w chwilach gdy nie dokuczją mu gazy jest pogodna. Co mogą oznaczAĆ TE kupki? połozna była wczoraj powiedziała, ze pewnie coś zjadałam, ale sama nie wiem.... Ma ktoś doświadczenie z podobnym zjawiskiem u maluszka?

Gość gość
moja kuzynka tak miała i okazało sie że dziecko uczulone jest na ryby i inne, a ona jadła ryby i karmiła piersią. Pewnie Twoje dziecko ma uczulenie musisz zmienic diete. Idź do lekarza to Ci poradzi

Gość gość
mam tak samo:/

Gość gość
Jest mnóstwo rzeczy, które mogły Twojemu dziecku zaszkodzić..pomyśl co jadłaś, czego z czym dziecko wcześniej nie miało doczynienia...

Gość gość
musisz się z takiej sytuacji przyglądnąć swojej diecie.Najlepiej mocno ją okroić i zobaczysz-jak kupy będą lepsze to zaczniesz po woli i po koleji wprowadzać sobie nowe produkty. Macie alergików w rodzinie albo sami jesteście? jeśli tak to spróbuj odstawić produkty mleczne. Można jeszcze wziąść pod uwagę uczulenie na laktozę/cukier mleczny/ wtedy podaje się delikol. Pediatra powinien coś doradzić-co wykluczyć co podejrzewać.U nas problemem okazało się uczulenie na mleko0przeszła jak zmieniłam dietę na zupełnie bezmleczną i zaczęłam podawać probiotyk latopic/właśnie na problemy brzuszkowe/.

Gość gość
Najprawdopodobniej to nietolerancja laktozy .unikaj produktów pochodzenia mlecznego przy karmieniu piersią i wszystko się uspokoi.przeszlam to z moim synkiem

Gość gość
Moj miał kupki żółto zielone ale jest na mm, zmieniła mm i póki co są żółte.

Gość gość
Ale autorka kp wiec twoja odpowiedz o mm jest bez sensu