Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osob pracujacych w sklepach kawiarniach barach itd w UK

Polecane posty

Gość gość

Czy po Swietach , w Nowym Roku macie prace? Czy zwalniaja Was albo ucinaja godziny? Styczen, luty to tzw "martwy okres", wiec jesli nie ma klientow to nie ma pracy, a nowa ciezko znalezc !!!

Gość gość
Jak byłam kelnerką to w styczniu w ogóle mi nie dali pracy a lutym wcale nie napisali mojego imienia na rocie co uznałam za zwolnienie. Najlepsze jest to że nikt mnie wcale nie powiadomił, nigdy nie mialam żadnej rozmowy a manager traktował mnie jak powietrze i nawet słowkiem nie pisnal że juz tam nie pracuje. Okropne potraktowanie pracownika ale na dobre mi to wyszło. Wspolczuje wszystkim tym ktorzy maja takie smieciowe kontrakty, zero pewnosci jutra

Gość gość
Pracuje w sklepie z pamiatkami, ozdobami itd Po Swietach ma byc martwo, wiec praca albo 2 dni w tyg (12 godz lacznie) albo w ogole. Stawka oczywiscie najnizsza, a za ta w Londynie to i z calego etatu ciezko wyzyc jak diabli ! Jest zle !

Gość gość
To zalezy jaką umowę macie, jak jest "zero godzin" to pracodawca nie musi wam niestety zapewnić pracy. Takie umowy powinny być nielegalne.

Gość gość
Ja mam umowę 16+ i zazwyczaj mam 25 godizn tygodniowo a nawet w cichym okresie mam te 16 zapewnione. ale nie Londyn, mieszkam w Glasgow.

Gość gość
jak masz malo socjal doplaci

Gość gość
Goooowno doplaci naiwniaku

Gość gość
mi doplaca debilu