Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

listonosz zostawił mi awizo na piczkę a byłam w domu!

Polecane posty

Gość gość

kurde cały dzień siedziałam w domu, nikt nie dzwonił a wyszłam na dwór i w skrzynce awizo :/ teraz musze dymać na pocztę 3 kilometry

Gość gość
Jak byś dała od czasu do czasu listonoszowi to by cię w uja nie robił.

Gość gość
Złóż reklamacje to działa na tych drani

Gość gość
ale jak myślicie? miał paczkę przy sobie? czy może teraz one leżą na poczcie a oni tylko kartki wrzucają? żeby nie dźwigac? z jednej strony żal mi ich, noszą ciężkie torby, z drugiej strony to było jako "list polecony" a poza tym to była lekka rzecz- sukienka

Gość Faceton1986
też mi tak kiedyś zrobił. Nie chciało mu się doręczać osobiscie, śpieszył się. listonoszą się nie che, za 1400zł po prostu.

Gość gość
A co się robi z takim avizo na piczkę?

Gość gość
Awizo na piczkę to chyba Ty jemu. He, he.

Gość gość
wydaje mi się,że to poczta zleca listonoszom noszenie awizo bo to zwieksza wydajność niż dzwonienie do każdego i proszenie o podpis itp.

Gość gość
Slyszalam jak się przechwalaja jak dymają durne baby które myślą ze tylko jedną ma. Taki idiota mowi ze przy jednej dziurze ti i kot by zdechł. Jak najdalej od listonoszy! Jeden jak pokloci się z żoną to robi jej na złość i dyma baby w rejonie

Gość gość
Awizo na PICZKĘ ? ha ha

Gość gość
Odpowiada Janusz Wojtas, wiceprezes Poczty Polskiej. - Tak, to się też zdarza. Mamy ponad 20 tys. listonoszy. Część z nich pracuj***ardzo dobrze a część bardzo źle. Ale w grę wchodzi też niewiedza. Bo jeśli ktoś czeka na przesyłkę wysokogabarytową, czyli taką która nie mieści się w skrzynce - nierejestrowaną to ona zgodnie z regulaminem świadczenia usług pocztowych nie jest w ogóle zanoszona do odbiorcy. Nigdy. Zawsze wrzucane jest awizo.

Gość gość
W miescie aby dostac przesylke o duzych wymiarach to trzeba wysylac jak paczke i wtedy jest do domu. Jak ktoś wysle dużą jako list trzeba samemu odebrać na poczcie. Cwaniaki!