Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukryta  Prawda

Baby uwodzące żonatych to wstrętne niemoralne szmaty bez honoru !

Polecane posty

Gość Ukryta  Prawda

To obrzydliwość, jak wam nie wstyd ? jak wy mozecie z tym życ szmaty ?

Gość gość
a co jesli to zonatym uwodzi???

Gość gość
uwiodlam zonatego,byl nieszczesliwy,byli ze soba przez zasiedzenia,ze tak powiem,teraz ja jestem z nim szczesliwa,jego zona,po 6 miesiacach zlorzeczenia na mnie,awantur ito poznala faceta,z ktorym planuje slub,jest im dobrze,moze po prostu czasami los za nas decyduje,i tak z 2 nieszczesliwych par,zrobily sie 2 szczesliwe

Gość gość
a mnie uwodzi zonaty i to już bardzo długo nie jest szczęsliwy z żoną, ale ze mną też by nie był... za duża różnica wieku, nie chciałabym takiego związku

Gość gość
hahaha a ile jest żonatych panienek znudzonych mężusiem i napalonych znam takiego jedenego k********a mężatka grubo po 40 zmarchy pod oczami na pół twarzy co nie przeszkadza jej w różowych sukiencce przychodzić do pracy i latać za żonatym szefem, niestety ale kasa i władza powoduje że takim paniom odbija szajba, ta pani się tylko ośmiesza bo facet ma ją gdzieś

Gość czarooo
Lucyna pytanie brzmi: grzmocim się?

Gość gość
Ja lubię żonatych.Uwodzę ich,pieprzę się z nimi,pokazuję im co można robić w seksie,przy mnie widzą czego nie mają w małżeństwie. Zdanie zdradzanych absolutnie mnie nie obchodzi. Same są sobie winne.

Gość gość
Chuj ci w d**e stara prukwo smierdzacy niedoj***e

Gość gość
No tak,szmaty..a mezusie ..świeci. Nie maja rozumu,zasad,wolnej woli?nie rozsmieszaj mnie,Żonaty mezczyzna powinien odmówić kobiecie ,nawet gdyby mu do łóżka wlazla,albo gola pi/pa przed oczami świeciła. Właśnie dlatego,ze jest MEZEM. Sama jestem mężatka i gdyby maz mnie zdradzil,to by oberwal on.,,,,nie ona.Proste?

Gość gość
gość dziś Ja lubię żonatych.Uwodzę ich,pieprzę się z nimi,pokazuję im co można robić w seksie,przy mnie widzą czego nie mają w małżeństwie. Zdanie zdradzanych absolutnie mnie nie obchodzi. Same są sobie winne. x Zgadzam się i popieram ! :) buziaki :*