Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KatarzynNna

Keratynowe prostowanie wlosow Krakow

Polecane posty

Dziewczyny, czy któraś z Was prostowała w ten sposób włosy w Krakowie? Zastanawiam się nad tym. Warto było? Czy wasze włosy rzeczywiście były odbudowane po takim zabiegu? Ile utrzymywał się efekt, czy używałyście kosmetyków bez SLS-ów? Który salon fryzjerski polecacie? Na forum jest tylko kilka wątków na ten temat, ale bardzo mało info, A ktoś kto poleca Beauty Pearl to ponoć tylko sieje propagandę:P

Gość gość
Moja koleżanka sama robiła :) na allegro można kupić taki zestaw. Źadnej filozofii większej to nie wymaga, owszem troche czasu zajmuje, bo włosy trzeba oczyścić, wysuszyć, nałożyć keratynę, zmyć połowę, wysuszyć znowu i wyprostować pasmo po paśmie prostownicą . Jeśli masz jakąś fryzjerkę wśród znajomych ,rodziny to popytaj czy mogłaby taki zabieg wykonać. Koszta będą wtedy znacznie niższe a efekt i tak podobny,bo w salonach pracują z reguły na tych samych produktach m. in cocochoco i encanto :)

Nieee, sama nie:) Lubie chodzić do fryzjera, jak ktoś coś robi z moimi włosami, wiec nie odmówię sobie takiej przyjemności:) Mam znajome fryzjerki, ale jakoś nie wierzę w ich umiejętności:PP

Gość gość
A jeśli chodzi o efekt to zależy jakie masz włosy, jeśli mocny skręt to będzie szybciej widać różnicę między odrostem a włosami wyprostowanymi keratyną. W salonach przeważnie piszą,że efekt przez ok 3 miesiace.

Włosy mam praktycznie proste - delikatnie na końcach się kręcą. Zależy mi bardziej na odbudowaniu włosów, wygładzeniu żeby się tak nie puszyły, elektryzowały.

Gość Arabukaxx
Polecam sprawdzić w tym niedaleko centrum- http://katiabeauty.pl Ja tam chodzę na różne zabiegi i nie jest tam wcale - drogo. A jakość usług- na wysokim poziomie. Prostowania nie robiłam, tak wiec musisz sobie tam przedzwonić lub na stronie sprawdzić :-)

Gość gość
Ja zdecydowałam się na zabieg pół roku temu. Moim zdaniem efekt jest rewelacyjny. Zabieg wykonywałam w salonie Eric Stipa w CH M1. Niedługo wybieram się ponownie , ale ty razem z kuponem rabatowym, bo widzę że na ich stronie jest coś takiego. Nie ma co sie zastanawiać. Keratynowe prostowanie włosów uzdrawia włosy. POLECAM!

Gość gość
Moje włosy mega się puszyły i doprowadzało mnie to do szału. Zabieg robiłam sobie w salonie Pure Diamond i włosy faktycznie są po nim proste i nie trzeba ich już prostować ;)))

Gość gość
Ja też właśnie robiłam ten zabieg w Pure Diamond i odkąd zrobiłam go miesiąc temu ani razu nie musiałam używać prostownicy :P

Gość ulcia999
Ja prostowalam w salonie Black Pearl na ulicy Szlak, efekt mnie zaskoczyl, wlosy sa lsniace i zdrowe, naprawde rewelacyjnie je zregenerowal.

Gość gość
Widzę, że sporo z nas chodzi do Pure Diamond :) Robiłam keratynę też w innym salonie, ale tu obsługa była najbardziej profesjonalna, a efekt trzymał się najdłużej.

Gość hania74

Kreatynowe prostowanie to super sprawa . Ja robiłam kreatynę u Pani Ani Pióro na Wodociągowej. Efekt jest super , włosy wyglądają pięknie.