Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blacksoulalan

makijaz idealny. Jak to zrobic?

Polecane posty

Gość blacksoulalan

Hej. Jakie kosmetyki polecacie do makijazu? Ja codziennie uzywam: krem nawilzajacy, podklad astor skin match, korektor i puder. A wy? Jakie kosmeyki polecacie? W szczegolnosci chodzi mi o pudry i korektory (w dobrej cenie)

Gość gość
Ja uzywam loreal true match podklad. Zle napisalam ale google poprawi. Do policzkow roz w kuklach z avon Tusz z maybelline jest super ten colosal. Ja obecnie mam loreal volium. Na usta rimmel kolor fuksjowy. Wszystkiego malo...

Gość gość
Rimmel, Stay Matte. Czasem kupuje jakiś inny gdy akurat jest promocja, z myślą że zmiana jest potrzebna i może będzie jeszcze lepszy, ale później i tak do niego wracam. Pasuje mi kolorystyka, mam bladą skórę i nie ma efektu maski, kolor jasny jest faktycznie jasny. Wydajność i utrzymywanie się na skórze też nie najgorsza, do tego często jest w rossmanowych promocjach.

Gość gość
w kwestii podkładu używam kilku sprawdzonych marek, tzn teraz latem to wolę odpuścić ciężki fluid na rzecz lekkiego pudru, no i od dłuższego czasu mam makijaż permanentny zrobiony - http://www.strefa-piekna.pl/strefa-uslug/makijaz-permanentny.html usta i kreski, bez zadnych problemów, trwale się trzyma, a w upały nic nie 'spływa" ;)

Gość gość
Uzywam kremu BB, pudru transparentego ze złotem i różu. Duzo zalezy jaki masz rodzaj cery? Korektor mialam kiedys fajny z maybelline mineralny, ale wycofali go

Gość gość
Jak dla mnie idealny makijaż to podkład, górna powieka podkreślona eyelinerem + pomadka lub szminka (w zależności od okazji). Niestety nigdy nie umiałam idealnie podkreślić powieki i poszłam na makijaż permanentny (http://miu.com.pl/) . Teraz mogę powiedzieć, że mogę na co dzień cieszyć się idealnym makijażem ;)