Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasnakasia

Ciasna pochwa

Polecane posty

Gość ciasnakasia

Witam, mam problem z moją pochwą. Mam 19 lat, od roku masturbuje się stymulując łechtaczkę. Błone dziewiczą przerwałam tamponem. Chciałam spróbować penetracji i kupiłam sobie wibrator (dł 10 cm i srednica 2,5 cm) oraz dildo (14 cm długości 3,5 srednica). Wibrator wchodził z małym oporem(nie było luzu). Wkładałam go na głębokość 8 cm, było przyjemnie choć na początku trochę bolało. Po 20 min przyszła mi ochota na dildo. Nie mogłam go wogóle włożyć, ale wkońcu się udało. Zrobiłam 2 ruchy i aż popłakałam się z bólu. Czułam się tak pełna, myślałam że mi ci*ka pęknie. I tu moje pytanie co jest ze mną nie wporządku? A może kupiłam zły rozmiar? Was też tak bolało za 1 razem?

Gość gość
dziecko, najpierw musisz być dobrze podniecona zanim coś włożysz do pochwy

Gość ciasnakasia
Byłam podniecona skoro z wibratorem prawie nie bolało. Spotkaliście się z takim problemem?

Gość Lawendowa00
Miałam podobnie tylko, że z moim chłopakiem. Bolało tak że mi łzy płynęły, a rozdziewiczanie było najwiekszym bólem jaki kiedykolwiek czułam. Po miesiącu przyzwyczaiłam się do bólu, a po 3 ból znikł i zaczęłam odczuwać przyjemność. Moje rady: nie wkładaj nic na siłe, nie chce wejś to pobaw się jeszcze łechtaczką, włóż paluszka albo dwa. Kup sobie lubrykant, polej po c*ce i wprowadź do pochwy, nie zapomnij posmarować dilda/wibratora. A najważnieszcze bądź bardzo delikatna, bo będzię cię c*ka bolała, ale nie tylko podczas zabaw tylko np. przy chodzeniu i siadaniu. To tyle moich rad, napisz jak przebiegła kolejna próba.

Gość gość
Ja miałam ciasną i chłopak wchodził nie do końca bo się nie mieścił.Po porodzie wchodził do końca.

Gość gość
Mnie bolało 3 pierwsze razy a potem już nie

Gość gość
Pierwsze spróbuj naturalnie.lepij dopasowuje się do scian ci/pki.