Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży a facet mnie zdradza....;(

Polecane posty

Gość gość

Hej mam problem.. jestem z facetem juz ponad rok, do tej pory było wszystko ok, od niedawna jednak zaczeło sie psuc;/ jestem obecnie w 2 miesiacu ciazy, a podejzewam, a nawet jestem pewna ze ON mnie zdradza;/ czesto zostaje dłuzej w pracy, teraz nawet na noce!! niby ze sprzataja magazyn itp a razem z nim pracuje wiekszosc dziewczyn;/ juz kiedys była pewna syt o jedna z kolezanek, a teraz chodzi o inna.. czesto o niej mowi ze fajna itp mnie zapewnia ze nie mam byc o co zdzdrosna ale dowiedziałam sie ze czesto tez do niej dzwoni itp co robic?

Gość gość
Znacie się rok, jesteś w 2 miesiącu ciąży... szybka jesteś. Teraz za tą szybkość płacisz.

Gość gość
No juz jakis czas temu;/

Gość gość
Jeśli zdradza to odejdź od niego. No ale wiadomo że tego nie zrobisz bo kofasz misia no i spodziewasz się dziecka. Było wcześniej myśleć. Głową nie pipą.

Gość gość
Znamy sie dłuzej... ale wazne teraz co mam robic... jak go pytam to jest nerwowy i mowi ze tylko mnie kocha i mam nie byc zazdrosna..

Gość gość
ehhh wczesniej było ok... potrzebuje rady a nie zeby gorzej sie zdołowac;/

Gość gość
Potrzebujesz rady no i je dostajesz. Piszemy obiektywnie tak jak jest a nie głupio pocieszamy. Musisz spojrzeć prawdzie w oczy i podjąć decyzję.

Gość gość
Twoje zycie, twoje wybory. Jak chcesz odejsc to lepiej teraz niz jak dziecko bedzie juz na swiecie.

Jak już jakiś czas temu nabrałaś podejrzeń, że zdradza, to po cholipę mu się dawałaś? Ehh dziewuchy mądre po fakcie :/ ale nie będę rzucać kamieniem, bo sama popełniłam po pijanemu błąd jak ze sobą zaczęliśmy, co prawda nadal jesteśmy razem, ale poszło za wcześnie... teraz myślę, że jakbym miała mieć z nim dziecko, to miałabym dwójkę dzieci :P

Gość gość
ale chodzi o to ze go kocham... on mnie zapewnia ze to tylko kolezanka z pracy... co mi radzicie? nie odzywac sie? niech udowodni ze nie klamie?

I wy tępe zakompleksione ściery, skończcie z tymi farmazonami, że szybka, bo rok razem i już w ciąży... To ile w związku na seks trzeba czekać? 5 lat? do ślubu? Komu to zresztą osądzać?! Pewnie jesteście nie lepsze, albo z Was brzydkie karykatury i nikt Was nawet na raz by nie chciał... Głupie zawistne pipy, jak można tak ludzi dobijać takim osądzaniem...

I wy tępe zakompleksione ściery, skończcie z tymi farmazonami, że szybka, bo rok razem i już w ciąży... To ile w związku na seks trzeba czekać? 5 lat? do ślubu? Komu to zresztą osądzać?! Pewnie jesteście nie lepsze, albo z Was brzydkie karykatury i nikt Was nawet na raz by nie chciał... Głupie zawistne pipy, jak można tak ludzi dobijać takim osądzaniem...

Gość gość
Pozbądz się złudzeń, że ciąża wpłynia poprawę sytuacji. To nie tak działa. Facet nie jest Ci wierny, bo nie musi. Nie kocha Cię i lubi przygody. Ciąża to Twój błąd, a za błędy trzeba płacić. Im wcześniej zmądrzejesz i odejdziesz, tym lepiej.

Jesli to "tylko koleżanka", kocha tylko Ciebie, to chyba nie będzie miał problemu zwiekszyć dystansu do koleżanki, coo???

Gość gość
Mam taka nadzieje...ale jak mam to sprawdzic? przeciez nie bede z nim do pracy chodziła;/

Własnie to jest to... W*ebałaś się w coś chorego, nic Ci tu nie poradzę więcej, jeśli chce zdradzić to i tak zdradzi... A Ty pracujesz gdzieś, masz jakieś środki na utrzymanie, mieszkasz ze swoim faciem?

Własnie to jest to... W*ebałaś się w coś chorego, nic Ci tu nie poradzę więcej, jeśli chce zdradzić to i tak zdradzi... A Ty pracujesz gdzieś, masz jakieś środki na utrzymanie, mieszkasz ze swoim faciem?

Gość gość
Nic nie sprawdzisz, on będzie ściemniał, a Ty gryząc paznokcie będziesz żebrała o cień sympatii z jego strony.

Gość gość
Tak pracuje, ale nie wiem jak długo jeszcze dam rade.... nie mieszkam z nim....nie wiem co robic na prawde:( niby mnie zapewnia ze nie mam byc o co zazdrosna ze mnie kocha i nasze dziecko... ale ja juz swira dostaje z tej zazdrosci;/ czy moze wyolbrzymiam wszystko? bo w sumie dowodow nie mam zeby z nia spał czy cos ich łaczyło poza praca... wiecej w tym moich domysłow;/

Gość gość
Zrób wszystko, żeby pracować do porodu i mieć własną kasę a potem zasiłek itd. Faceci uciekają od biednych i ciężarnych kobiet.

Gość gość
kobieta w ciąży a facet więcej w pracy .... Nie pomyślałaś durna babo, że facet może więcej i ciężej pracować bo niedługo dojdzie kolejna osoba na wykarmienie? Tylko zdrady w wam w głowach za dużo telewizji

nie będziesz szczęśliwa z facetem który Cie zdradza. odejdź. szczęśliwa matka szczęśliwe dziecko, a z nim będziesz sfrustrowana tylko...

Gość gość
małarudamaruda dziś nie będziesz szczęśliwa z facetem który Cie zdradza. odejdź. szczęśliwa matka szczęśliwe dziecko, a z nim będziesz sfrustrowana tylko... x Kolejna durna baba. Nie ma żadnych dowodów na zdradę, baba w ciąży majaczy a wy z faceta robicie drania